In urma cu un an nu se mai deschidea porbagajul de la centralizata.Era desprins un fir din nodul instalatiei electrice. Cu toate ca am refacut legatura prob. a recidivat in urma cu vreo trei luni, timp in care deschideam portbagajul cu cheia.Fara sa fortez cheia acum doua zile observ ca se invarte in gol . Ce sa fac ??? Nu mai pot deschide portbagajul !!!
Probleme Portbagaj
Collapse
X
-
daca ai un model mai vechi si deschizi portbagajul numai cu cheia s-ar pute sa se fi rupt bucatzica de sarma care duce de la buson la sistemul de prindere...am patit-o ca sa deschizi portbagajul da jos spatarul si baga mana acolo si vezi care-i treaba..din masina daca dai aia jos se vede daca e rupt!! bafta
-
ca sa reusesti sa.l deschizi, scoate spatarul banchetei si deschide.l din interior, ca sa fi sigur ca nu vei mai fi in situatia asta, mai pune un actuator pe un buton pe care il vei pune undeva in masina, nu esti singurul care vei face asta, am mai vazut colegi cu doua actuatoare, in special cei care au eliminat butucul (clean)sigpic
Comment
-
Dupa ce dai bancheta jos eu zic sa dai si bucata de tabla pe care sta sprijinita bancheta (are 4 suruburi) pentru ca sunt sigur ca nu o sa incapi astfel in portbagaj ca sa ajungi sa deschizi portbagaju
Comment
-
Am reusit sa deschid in sfarsit porbagajul cu ajutorul vostru, se pare ca este de vina actuatorul , ce model recomandati pt. schimb , cam cat costa ???
Am problema si cu butucul , cheia se invarte in gol si nu stiu ce sa fac... trebuie sa-l schimb ,sau se poate repara ? cum pot sa-l demontez ? ... multumesc
Comment
-
Recomand inatai desfaci si dupa aceea vezi daca se poate repara sau nu.Pentru demontare un T25,desfaci broasca,apoi dai jos capacul de vizitare din plastic, prin tragare usoara concomitent cu doua degete pentru a declipsa cele 2 clipsuri.Succes.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment