Cablu Rupt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cablu Rupt

Salut am pus-o mi-sa rupt cablu ce imi deschide capota acces motor,ce este de facut cu mai deschid capota si cum il schimb pe respectivul.multumesc anticipat.
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Nu-l poti agata cumva de pe dedesubt si sa tragi de el?

Comment

Baietii de la service au reusit sa o deschida.Incearca sa bagi o mana finuta prin grila in partea dreapta a siglei;ar trbui sa ajungi la cablu.Altii au desfacut suruburile de la capota dinspre parbriz.
      Mult noroc ,ai nevoie si de asta.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

am mai vb. cu cineva si mi sa spus sa desfac suruburile dinspre parbriz ,,,,sincer eu ma gandeam nu mi-a spus nimeni,,,, asta am sa fac

Comment

am desfacut astazi suruburile de la balamalele capotei si nu se poate da jos capota ,stie cineva o alternativa???

Comment

Pai daca ridici capota de la parbriz ar trebui sa ajungi cumva sa prinzi sufa de deblocare din stanga masinii.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Sigur s-a rupt cablul?Cum ti-ai dat seama.Am patit si eu ceva de genu am zis ca e rupt ca tot trageam si nu se deschidea,dar pana la urma am tras tare si s-a deschis.Ramasese blocat cine stie...
              sigpic

Comment

deci cablu este rupt 100%,eu ridic capota dar nu stiu de ce sufa sa trag ca nu prea se vede acolo nimic ,capota o ridic dar nu stie asa de multcam cat sa bag mana.

Comment

Oare ridicata pe elevator, dat jos scutul si cred ca se poate ajunge la incuietoare prin spatele radiatorului.
                  GL-22-TOF

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google