probabil ai stricat filetul ....daca trece surubul pana la exterior se pun 2 suruburi mai lungi cu piulita la capat si gata treaba. Dar trebuie un service cu elevator ca in fata blocului pe frigul asta....
Schimbatorul De Viteze
Collapse
X
-
Mersi Eugen de raspuns .. am fost la service si cei de la Dacia au gasit ca singura solutie o noua cutie de schimbator ... pret 656 RON plus manopera 180 total 836 RON. Nu am de ales ... am dat avans pentru comanda piesei (cutia de schimbator) care nu se gaseste in uzina si necesita comanda speciala. Crezi ca s-ar fi putut repara ok fara aceste cheltuieli?
Apropo: dupa cate am vazut eu, daca desfaci acele suruburi de la baza schimbatorului, sansele sunt foarte mari ca sa nu le mai poti pune la loc deoarece din ce am simtit eu acel filet e de plastic (in plus, afara erau cred ca cel putin -10 grade) si cand am incercat sa le pun fara nici o problema "s-au dat peste cap" invartindu-se in gol.
Comment
-
pai avea probleme la schimbarea vitezelor sau doar faptul ca se invarteau suruburile in gol au condus la necesitatea schimbarii. Banuiesc ca puteau intepeni cu ceva suruburile daca doar asta era defectiunea. Daca in schimb era vreo defectiune la parghiile din interior atunci clar inlocuirea e solutia ca la dealer nu prea se repara prin "carpire" .Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Am o problema cu Loganul MCV 1.6 16v.
Are 30.000km.
Ieri brusc a ramas blocat in viteza 1. Nu pot sa o scot la punctul mort. Intra doar in vitezele 1/3/4.
In spate nu mai merge.
Maneta schimbatorului de viteze pare sa nu intre decit in locurile vitezelor mentionate mai sus. Ambreiajul nu patina. Nu ciriia. Inainte de asta, mergea perfect. Vitezele se schimbau usor. Sa fie o problema de timonerie?
A mai patit cineva asta? Un sfat, o sugestie. Merci.
Comment
-
Am un logan din 2005 cu 98.000km la bord, am joc foarte mare la schimbatorul de viteze din bila aia de plastic.
La schimbatul vitezelor parca agata cutia cand bag in viteza, ce ziceti am probleme la cutie sau doar de la bucsele timonierei si de la bila schimbatorului?
Comment
Comment