Problema Indicator Bord (Seat Leon)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Indicator Bord (Seat Leon)

Va salut. Desi stiu ca nu este Logan, va intreb, poate stie cineva ce reprezinta aceasta eroare din bord, care nu se regaseste in manualul cartii, si nici pe net (atat cat am cautat)

Atasez o fotografie, in care se vede cheia (reprezinta service), dar mai apare si un ceas, si apoi numarul 18 (ieri aparea 19, azi 18). Ma gandeam ca o fi vreo avertizare de zile, in care trebuie facut ceva la ea...dar ce?
    Ca la revizie, te atentioneaza in kilometrii, adica la numarul de kilometrii.

Ce credeti ca ar putea fi?
    Attached Files
    Logan Ambition 1.6 8V

e nr de zile pana la revizie
    la vag-uri asa apare, si nr de km si numarul de zile in ordine inversa
    de fapt nu numai la vag-uri si la alte marci, cand se reseteaza apare, de ex: 15.000 (km) sau 365 (zile)

Comment

Ok, si daca e asa, cum as putea reseta, sa imi dispara acea eroare? Ca presupun ca se poate sterge manual, nu doar din calculator....

P.S Ce inseamna VAG? Volskwagen?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Pentru mai multe detalii intra si tu pe Seat club.

Comment

Numarul de zile pana la revizie am patito si eu cu masina de la munca
          http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

Originally posted by jelly View Post
            Pentru mai multe detalii intra si tu pe Seat club.
            Am intrat prietene, dar degeaba....tot aici am primit raspunsuri, acolo nimic )) Asta daca va vine sa credeti

Ok, dar cum se reseteaza, cum pot scapa de eroarea asta? Sau ce se intampla daca nu "ii fac revizia" dupa aceste 18 zile?
            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

daca nu resetezi nu se intampla nimic, va incepe sa numere sub 0, adica cu minus
              pentru resetare da-mi un PM cu datele masinii(model exact de seat, din ce an si cate butoane are pe tabloul de bord: 1 sau 2)
              iti raspund insa abia maine dimineata, seara sta nu mai pot sta, trebuie sa ajung intr-un loc

edit: VAG inseamna concernul Volkswagen Auto Group, cuprinde toate marcile din acest concern

Comment

Modelul este Seat Leon din 2007.
                Motorul de 1.9 TDI - 105 CP
                Pe bord are 1 buton.
                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google