Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

dupa cum zice si titlul am o problema , dar nu stiu de la ce e , dupa cum puteti vedea si aici am schimbat telescoape , bucsi , capete de bara , bielete antiruliu , bucse antirului , tot in afara de bascule , doar ca stiu ca alea doar trancane nu scot si alte zgomote si aici e un filmulet unde puteti vedea cum face de parca masina ar "cadea" sau ceva de genul , cine stie si vrea sa-mi spuna si mie ... multumesc anticipat , am uitat sa precizez ca daca trec foarte incet nu se aude nimic , iar daca trec tare , cu viteza , iar nu se aude nimic

m-am uitat la filmuletu asta de mi-au sarit ochii din cap si tot nu-mi dau seama
    fa si tu niste verificari mai ''babeste'' poate ti-a scapat ceva

Comment

Poate suna nebunesc dar da jos capacele de pe roti si treci fara ele!

Comment

rampa de beton sa joace placile ca se vad fisurate....?????si in timp ce urci cu roata pe ea se ciocnesc ....
        dar pe drum cand treci peste limitarile de viteza(politai tavaliti ) nu se aude nimic?
        dar la cum se intra in garaj si la balansul pe care il face masina...cred ca atinge spoilarul
        cand ai schimbat amortizoarele ai folosit presa pe fata pentru arcuri?posibil ca arcul sa nu fie aseazat pe pozitia lui corecta.....sunt multe..
        Last edited by razvan_boss; 26 November 2011, 20:34.
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Era bine daca realizai trecerea cu motorul oprit,sa mearga din inertie,sa fie mai clar zgomotul despre care spui.
          Daca la verificare jocuri nu iese nimic,poti sa ai in vedere ...caseta de directie.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

daca trec peste limitatoatele de viteza se aude , placile sunt crapate pentru ca in zona in care stau eu e panantul moale si se lasa , o data la 3 ani tot crapa
            @Narcisuc20: cand am pus telescoapele nu am mai pus capacele ca sa vad daca mai face sau nu si tot facea ((
            @romeo: maine dau jos bucsa aia antirasturnare si poate e aia de vina , dar pe aia cum o verific ?
            @IancuMIC : si aia cum imi dau seama ca e ? mai dau acuma si 20 de milioane pe o caseta .... buna veste sau ar putea fi http://www.daciashop.ro/mecanica/bielete-directieastea , dar cum le verific ? si cum le pun ?
            Last edited by user2000; 26 November 2011, 20:40.

Comment

Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

Pur si simplu ma faceti sa rad. Eu sunt convins ca acea bucata de beton de la intrarea in garaj face acel zgomot care nu va dati seama de unde este. S-a lasat pamantul de sub ea si atunci cand masina intra si iese din garaj ea se lasa si se ridica in genul leaganului de copii.
              Attached Files
              sigpic
              Batranu'

Comment

si cand trec pe deasupra limitatoarelor de viteza ?
                Last edited by user2000; 26 November 2011, 20:44.

Comment

Originally posted by Narcisuc20 View Post
                  Poate suna nebunesc dar da jos capacele de pe roti si treci fara ele!
                  Asta e primul lucru care mi-a venit in minte dupa ce am vizionat filmuletul.
                  @user2000, inceaca fara capace la roti si vezi daca se mai aude.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@romeo: maine dau jos bucsa aia antirasturnare si poate e aia de vina , dar pe aia cum o verific ?

e bieleta nu bucsa, bucsele is la capetele bieletei
                    bagi un surub sau o bara in bucsile alea de la capete si misti in toate partile si te uiti atent sa vezi daca nu e despins cauciucul ala de pe bucse
                    Last edited by romeo-alex; 26 November 2011, 20:56.

Comment

@user2000
                      Cineva se chinuia cu un zgomot...neidentificat;a schimbat omu ca si tine tot ce i-au sugerat prietenii.A venit la service Dacia.Acolo i-au prins 2 "cabluri" in 2 puncte ale casetei,le-a scos pe langa aripa ,pe geamul portierei in masina,le-a bagat intr-o "chestie" din care ieseau "cablurile" unor casti antifoane si a plecat in probe.Ce crezi ca i-a spus cand s-a intors mecanicul?
                      Pentru exactitate, chestiune vazuta de mine.

Comment

a schimbat piese ca aveau uzura nu ce au zis prietenii si s-a ales cu ciudatul zgomot in urma montarii pieselor noi

Comment

asa-i tot din cauza zgomotelor , acelea au disparut , dar a aparut asta :|
                          @IancuMIC nu stiu ce i-au zis ... ce i-au zis ?

Comment

Pai ce sa-i spuna;zgomotul pe care il reclama omul provine de la caseta si ca la masinile fabricate intre 2008-2009 au avut destule probleme cu aceasta,iar acum Dacia a schimbat producatorul(am tras si eu cu urechea).Acuma nu spun ca la tine ar fi acelasi lucru...

Comment

pai asa zi acuma nici nu stiu ce sa mai fac :| oare nu ar putea sa-mi zica cineva de la ce e ? sa schimb , sa scap de zgomot si sa fie toata lumea fericita ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google