Iti inchipui ca aici se fac presupuneri in functie de ce a intalnit sau auzit fiecare si facand anumite conexiuni.Alta e sa pui mana pe roata sau se vezi cu ochii tai ceva.
Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol
Collapse
X
-
Originally posted by user2000 View Postdupa cum zice si titlul am o problema , dar nu stiu de la ce e , dupa cum puteti vedea si aici am schimbat telescoape , bucsi , capete de bara , bielete antiruliu , bucse antirului , tot in afara de bascule , doar ca stiu ca alea doar trancane nu scot si alte zgomotesi aici e un filmulet unde puteti vedea cum face de parca masina ar "cadea" sau ceva de genul , cine stie si vrea sa-mi spuna si mie ... multumesc anticipat , am uitat sa precizez ca daca trec foarte incet nu se aude nimic , iar daca trec tare , cu viteza , iar nu se aude nimic
salut,
Daca zgomotul este din partea spate a masini, te rog sa verifici daca limitatorul de frana puntea spate mai are vasilina(este cel cu tija de pe puntea spate),se desface burduful cu grija si bagi vasilina acolo.
Comment
-
mie mi se pare ca mai mult se aude din partea dreapta fata , sau stanga .... e aiurea , nici cu filmuletul nu pot sa explic :|
up up upam mai facut un filmulet , daca vrea cineva sa-l puna la youtube pentru ca sa-l vada si altii sa-mi zica si mie de la ce e ? se aude ca si cum ai freca 2 baloane + scartaitul de la arcuri (similar cu cel produs de arcurile de la portbagaj)
Comment
-
am fost la service si mi-au zis ca sunt telescoapele duse , le-am inlocuit si tot trancane , deci am schimbat telescoapele total aiurea
@stefiPJJ: flansa a fost schimbata o data cu telescopul , adica acuma 2 saptamani , de atunci masina sta mai mult in garaj
@romeo: daca bag capul sub masina ce sa vad ? eu cred ca sunt duse bucsele de pe bascula , am sa o schimb cu totul pentru ca si telescopul trancane putin , cea de pe partea stanga a fost schimbata si e ok , nu trancane nu scartaie , se aude din partea stanga , singurul lucru pe care nu l-am shimbat pe partea stanga e bascula aia
Comment
-
Pe amortizor exista un manson de protectie care are in partea de sus un tampon din cauciuc, la mine ala e strivit si fisurat iar atunci cand iau o denivelare, in care suspensia comprima arcul respectiv amortizorul, preseaza acel tampon care fiind fisurat scoate un zgomot ciudat, scartait, parca ar freca roata de ceva sau masina s-ar tarai de pamant...
Comment
-
faci o afirmatie la care tu nu cunosti acel ansamblu
si da are un manson de cauciuc intre flansa cu rulmentul ala si telescopLast edited by romeo-alex; 29 November 2011, 20:18.
Comment
-
mansonu ala e de fapt o protectie anti praf/apa/nisip..........s.a.m.d , daca praful ajunge pe tija se freaca de semering si implicit dupa ceva timp va scapa ulei ;)
Comment
Comment