Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iti inchipui ca aici se fac presupuneri in functie de ce a intalnit sau auzit fiecare si facand anumite conexiuni.Alta e sa pui mana pe roata sau se vezi cu ochii tai ceva.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by user2000 View Post
      dupa cum zice si titlul am o problema , dar nu stiu de la ce e , dupa cum puteti vedea si aici am schimbat telescoape , bucsi , capete de bara , bielete antiruliu , bucse antirului , tot in afara de bascule , doar ca stiu ca alea doar trancane nu scot si alte zgomote si aici e un filmulet unde puteti vedea cum face de parca masina ar "cadea" sau ceva de genul , cine stie si vrea sa-mi spuna si mie ... multumesc anticipat , am uitat sa precizez ca daca trec foarte incet nu se aude nimic , iar daca trec tare , cu viteza , iar nu se aude nimic

salut,
      Daca zgomotul este din partea spate a masini, te rog sa verifici daca limitatorul de frana puntea spate mai are vasilina(este cel cu tija de pe puntea spate),se desface burduful cu grija si bagi vasilina acolo.

Comment

mie mi se pare ca mai mult se aude din partea dreapta fata , sau stanga .... e aiurea , nici cu filmuletul nu pot sa explic :|

up up up am mai facut un filmulet , daca vrea cineva sa-l puna la youtube pentru ca sa-l vada si altii sa-mi zica si mie de la ce e ? se aude ca si cum ai freca 2 baloane + scartaitul de la arcuri (similar cu cel produs de arcurile de la portbagaj)
        Last edited by user2000; 27 November 2011, 18:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu stie chiar nimeni ? va rog sa ma ajutati , fiecare opinie e binevenita !!!!

Comment

mai baga si tu capu pe sub masina
            e greu sa-ti dai seama din filmulete
            tu stii ce ai schimbat pe acolo si ce nu
            i-a o babaste de la inceput

Comment

Verifica si flansa de la telescop, e posibil sa fie ceva probleme la ea si sa troncane acolo.
              I My Honda !

Comment

de ce nu mergi la dacia si faci doar o constatare. te costa 26 lei. dupa aia schimbi ceva daca e nevoie.

Comment

am fost la service si mi-au zis ca sunt telescoapele duse , le-am inlocuit si tot trancane , deci am schimbat telescoapele total aiurea
                  @stefiPJJ: flansa a fost schimbata o data cu telescopul , adica acuma 2 saptamani , de atunci masina sta mai mult in garaj
                  @romeo: daca bag capul sub masina ce sa vad ? eu cred ca sunt duse bucsele de pe bascula , am sa o schimb cu totul pentru ca si telescopul trancane putin , cea de pe partea stanga a fost schimbata si e ok , nu trancane nu scartaie , se aude din partea stanga , singurul lucru pe care nu l-am shimbat pe partea stanga e bascula aia

Comment

ai avut desfăcut pe acolo toate minunatiile şi nu te-a dus capu să tragi şi de bascula,păcat de muncă depusă dacă nu ai mai făcut şi o verificare aşa sumară la restul de componente
                    Ai să desfaci din nou să vezi ce n-ai schimbat,altă muncă,alţi bani,altă distracţie
                    Am dreptate???

Comment

Pe amortizor exista un manson de protectie care are in partea de sus un tampon din cauciuc, la mine ala e strivit si fisurat iar atunci cand iau o denivelare, in care suspensia comprima arcul respectiv amortizorul, preseaza acel tampon care fiind fisurat scoate un zgomot ciudat, scartait, parca ar freca roata de ceva sau masina s-ar tarai de pamant...

Comment

Acele mansoane de protectie, cum le numesti, sunt de fapt niste flanse pe rulmenti care se rotesc odata cu ansamblul roata-telescop; ajuta la efecturea virajului.

Comment

gresit total
                          ai vazut pana acum anasamblul telescop/arc/flansa montat/demontat???

Comment

Ce anume e gresit in expunerea mea? Lumineaza-ma te rog.

Comment

faci o afirmatie la care tu nu cunosti acel ansamblu
                              si da are un manson de cauciuc intre flansa cu rulmentul ala si telescop
                              Last edited by romeo-alex; 29 November 2011, 20:18.

Comment

mansonu ala e de fapt o protectie anti praf/apa/nisip..........s.a.m.d , daca praful ajunge pe tija se freaca de semering si implicit dupa ceva timp va scapa ulei ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google