Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

exact ,bine punctat

Comment

Sfat:nu mai schimba ce iti spun aia din service.Niciodata nu o sa faca de la ce zic ei.Ia zi-le asa.Daca schimb si tot face platesti tu piesa schimbata?Sa vezi ca dau toti din nas(de nervi).
      Du-o la un service mai serios,cunostinte ceva...Daca erai in Bucuresti poate puteam sa te ajut,dar asa..
      sigpic

Comment

omu nu fost in service din cauza manoperei
        banii aia ii baga in altceva

Comment

ii stiu pe baieti , au fost colegi cu mine , prima data au tras de bascule , numai ca au in joc foarte mic , se simte numai cand mergi pe pietre , daca tragi o simti foarte putin, o schimb pentru linistea mea sufleteasca , daca nu ati avut rabdare sa va uitati la mine pe my ride va spun eu ce am inlocuit , ca sa nu mai fie discutii *off* deci am schimbat urmatoarele :
          -amortizori spate cu tot cu bucsa
          -amortizori fata
          -capete bara
          -flanse amortizori fata
          -rulment flansa fata
          -bielete antiruliu
          -busce suport bara antiruliu
          -bascula dreapta acum un an si putin , cu vre-o 6 luni inainte sa-mi fac cont aici , si era buna , am schimbat-o degeaba , cand se duce asta o pun la loc pe aia veche
          urmeaza:
          -bascula stanga
          altceva ce sa fie , ca innebunesc :-? (
          Attached Files
          Last edited by user2000; 29 November 2011, 21:05.

Comment

Ai incercat sa vezi daca nu este slabit vreun surub de la "jugul" de motor?

Comment

uite ca la asta nu m-am uitat :| am sa verific si asta , doar ca se aude ca si cum as freca 2 baloane intre ele , adica se aude a cauciuc

Comment

Ai verificat ce iti spuneam mai sus? 99% de la acel manson e!

Comment

sal . si in primul rand LA MULTI ANI !!! , nu stiu despre ce manson este :| pune si tu o poza , ms

Comment

mi-ai trimis mie o poza pe mess cu acel cauciuc

Comment

a 5a poza din primul rand , asa-i ?

Comment

nu stiu sa atasej foto. ti-am trimis un link (ca sa nu fac reclama)catre un site care vinde piese auto. Mansonul e montat pe tija amortizorului. Daca vezi foto iti dai seama singur, la mine partea de sus cu cele 3 buloane de cauciuc e fisurata, strivita.... explicatia potrivita pt sunetul care il scoate l-ai gasit chiar tu:"se aude ca si cum as freca 2 baloane intre ele"
                        Last edited by raduSB; 1 December 2011, 21:03.

Comment

pai nu-i ramane decat sa unga un pic alea pe acolo pentru inceput

Comment

Si la mine face.Am sesizat prima data cand am trecut peste limitatorul de la o benzinarie dar am crezut ca nu e bine prins( limitatorul), in realitate facea masina mea.Vine un zgomot din spate dar nu stiu ce este, la service nu au gasit nimic.In ceea ce priveste mansonul de telescop, eu am pe fata stanga telescopul fara acel manson(se vede partea lucioasa ) de 2 ani si pina acum este OK si nu face nici un zgomot.

Comment

asa-i si eu am senzatia ca e din spate (cand sunt in masina pe scaunul din dreapta) dar din afara e din stanga dar masina mea are 6 ani , a ta are 2 ? nu mai ai garantie ? eu am avut garantie extinsa am sa schimb bascula ala , umplu tot cu vaselina si am sa vad daca mai face , daca mai face scot fiecare piesa , pe rand si am sa vad daca mai face

Comment

Scutul de la baie? Cumva??! La mine ala scotea niste zgomote ca se desfileta. Solutie : PUs bucati de cauciuc intre scut si suportul unde se prinde. Stiu suna ciudat, dar incearca totusi!
                                ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
                                ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google