Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu e de la scut sunt stanse la maxim suruburile , pe unul l-am forfecat , cand am incercat sa-l strang mai tare , l-am rezolvat cu un autofiletant

Comment

SI la mine erau stranse la maxim...dar poate e un pic stramb si e de ajuns. Stima!
      ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
      ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

se aude de la roata , si mai mult din partea stanga , cred ca e bascula imi iau alta si gata si asa am pierdut destui bani , ce mai conteaza 200 ron ?

Comment

doar atat e bascula?:O mi se pare putin in comparatie cu alte componente.

Comment

da , atat e una originala TRW (sper sa nu se considere reclama) numai ea a ramas neschimbata , si asta e , sper sa fac o alegere inteleapta

Comment

hai ca te intreb si eu ceva, o planetara dreapta de logan de origine ai idee cam cat costa? ca tot te invarti prin chestiile astea! Mersi, stima!

Comment

Pentru cei care aveti copii, stiti ca un copil te speculeaza foarte repede. Masina e tot un "copil".Pe mine cred ca incepe sa ma speculeze: am schimbat pe fata bucsi bascula, flansa amortizor s.a. si acum cred ca vrea sa umblu si pe spate, dar problema este ca am fost cu ea la service, am ridicat-o pe elevator si am tras de toate alea, nu scartie, nu bate , nu are joc la nimic.Am incercat si cu un levier bagat pe colo-colo...NIMIC.Am luat-o pe traseu cu un mecanic langa mine, prin gropi, peste borduri, peste limitatoare- NIMIC.Plec dimineata la treaba, cobor dupa bordura(bordura nu este abrupta) si .....aud iarasi " acel" zgomot.Solutia:trag de masina pana "crapa".Masina mea are 6 ani si este de 2 ani la mine.Traiasca Loganu'.......

Comment

bascula de origine pt logan 400 ron....inlocuit eu in vara la service dacia.

Comment

aia trw si daca o inlocuiesc eu (ca nu trebuie facute unghiurile ca la capul de bara) ce are ? ii sta in gat ? ) stiu ca e 400 am schimbat si eu una acuma 2 ani , adica aia de pe dreapta , care acuma e buna si nu o schimb , mai am una de dreapta din garaj buna , dar imi trebuie de stanga , multumesc pentru opinie , am sa schimb bascula aia din stanga si am sa vad daca mai face , pararea mea e ca de acolo se aude si in plus are un mic joc pivotul si o schimb cu totul

Comment

si daca nu-i de acolo? tai cu flexu tot pe fata

Comment

Originally posted by user2000 View Post
                        aia trw si daca o inlocuiesc eu (ca nu trebuie facute unghiurile ca la capul de bara) ce are ? ii sta in gat ? ) stiu ca e 400 am schimbat si eu una acuma 2 ani , adica aia de pe dreapta , care acuma e buna si nu o schimb , mai am una de dreapta din garaj buna , dar imi trebuie de stanga , multumesc pentru opinie , am sa schimb bascula aia din stanga si am sa vad daca mai face , pararea mea e ca de acolo se aude si in plus are un mic joc pivotul si o schimb cu totul
                        Orice ai schimba, cap de bara,bascula,pivot, se recomanda geometria;daca faci asa la treaca mearga ai sa dai din una in alta;fa o treaba gospodareste.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

se recomanda ? si ce unghi de modifica ? cum il reglez ?

Comment

stai cuminte doar nu dai cu dalta si ciocanu ca la vechile dacii

Comment

Nu se face geometria daca schimbi bascula..

Comment

Originally posted by user2000 View Post
                                se recomanda ? si ce unghi de modifica ? cum il reglez ?
                                Daca am discuta pe subiectul privind geometria rotilor am fi off topic;eu ti-am spus care e recomandarea ,mata faci cum vrei.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google