Pai chiar prinderea ei de sasiu.Daca masina nu are caseta servo atunci mai poate troncani in interior o anume bucsa de teflon.
Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol
Collapse
X
-
cu prinderea?cam dubois ,ar fi trebuit sa umble la ea sau busita masina dar nu a umblat
are servo ,altceva?Last edited by romeo-alex; 8 December 2011, 22:37.
Comment
-
Foarte corecta precizarea.A mai postat cineva la postul nr.5 si 11 ca poate fi invocata si aceasta sursa a zgomotului.Ma mira faptul ca unii arhicunoscatori nu au auzit de bucsa de teflon de la caseta de directie.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu te cred pe tine...am spus doar ce mi-au spus mie cand am sugerat ca ar bate ceva la caseta...si de fapt era un cap de bieleta.La mine au avut dreptate ei.Stiu ca la caseta exista un surub care strange tachetul impingator(sper ca ma exprim ok) si daca ala se mai strange putin ar trebui sa dispara zgomotul(daca e de la caseta),doar ca ingreuneaza un pic directia.Last edited by danyel; 8 December 2011, 22:49.
Comment
-
1) daca spuneti o piesa , macar puneti si voi o poza pentru ca nu stiu de care vorbiti
2) am servo
cu riscul de a ma repeta zpun din nou toate piesele schimbate :
-capeti de bara
-bielete antiruliu
-bucsi bara stabilizatoare
-telescoape
-flanse telescoape
-rulmenti telescoapeLast edited by user2000; 8 December 2011, 22:53.
Comment
-
Nu am schimbat niciodata la Logan(la Dacia cred ca am schimbat vr-o 4). De geometrie ce sa-ti spun, asa ar trebui dar ...in fine pretul unei bucse de teflon nu cred ca e mai mult de 10-15 ron(banuiesc doar)Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu zic sa cauti pe cineva care se pricepe! Sigur ai schimbat piese care inca erau foarte bune. Deja ai inlocuit peste 50% din suspensia masinii si nu ai inlaturat problema... Iti arunci banii la gunoi! Cati Km are masina aia? Ai verificat mansonul acela de care iti ziceam mai sus? Din ce ai dercris tu 99% problema e de la ala!Last edited by raduSB; 10 December 2011, 20:55.
Comment
Comment