Zgomot Dubios La Intalnirea Unui Obstacol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ati ramas fara idei ? afara e o vreme cam urata , asa ca o sa-mi iau la anul o bascula noua

Comment

Sa inteleg ca tot nu s-a rezolvat!!!!?????La mine nu mai face....

Comment

nu.. nu s-a rezolvat :| acum ca e mai frig , mi se pare sau nu. dar se aude mai incet , dar tot se aude :| mai are cineva vre-o idee ? , oare sa fie planetara :| , bucsa aia de teflon, nu stiu cum se schimba, deci nu o schimb , si nu am vazut pe nimeni care a schimbat-o

Comment

Da jos arcurile fata; curata talerele pe care stau arcurile; pune pe capetele arcurilor cate o bucata de furtun, cat sa prinda o spira; pune arcurile inapoi.
          Teoretic scapi de zgomot.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

:-o ele nu aveau :| , talerele le-am curatat , buna idee , asa o sa fac , dar in weekend , sa vad daca am timp :| , vreau sa ma duc si la intalnirea logan-club barlad , weekendul viitor e craciunul ... o sa vad cum fac ... buna idee multumesc , are logica , multumesc

Comment

se poate sa fie de la arcuri ?

Comment

fă testul ăla la suspensia faţă şi vezi ce rezultat ţi se da după ce ai schimbat piesele

Comment

iar ma duc la teparii aia ? doar sa ma duc in alta parte , le mai dau si 50 de ron ca sa-mi dea o foaie pe care o au ei scoasa pe acolo .... doar sa ma duc in alta parte :-? dar unde in barlad ... :s daca face doar pe stanga , schimb mai intai bascula , ca sa fiu sigur ca nu-i de la ea , (oricum are joc pivotul) si apoi schimb arcurile intre ele si acum aflu de la ce e , sigur 100% , daca iar face e de la arc, il tai si gata

Comment

ma plimbam aseara prin oras si la o denivelare (limitator de viteza) a trecut un matiz si un opel vectra (model mai vechi 95' parca...) si s-a auzit exact la fel ca la mine ...

Comment

• nu mai are nimeni nici o idee nu a mai patit nimeni ? nu mai are nimeni nici o parere ? este bine venita !!!:respekt:
                      Last edited by user2000; 27 January 2012, 11:03.

Comment

• recunosc ca n-am citit toate 5 paginile ci doar ultimele posturi...ai amortizoarele originale sau nu? Eu m-am lovit de bataile astea de la amortizorul "monroe " cumparat aftermarket , o fi sau nu original asta nu pot sa stiu la multitudinea de piese care circula pe piata - cert e ca avea bataie in capat de cursa. Ori era un gunoi si era defect de nou ori pur si simplu nu era proiectat corect pentru logan in sensul ca avea cursa diferita. Asa ca daca ai alt amortizor decat cel original eu zic sa incepi cautarile de acolo.
                        Pain brings out the truth in us all...
                        ...how much truth can you stand?

Comment

• problema este urmatoarea : le-am schimbat deoarece se aude zgomotul acela , am schimbat amortizoarele si cand am venit de la o plimbare ... se auzea EXACT la fel ca inainte de schimb .... deci am ajuns la concluzia ca nu era de la amortizoare ... si am dat bani pe ele de geaba

Comment

• deci mai are cineva vre-o idee ?

Comment

• Piesa care face legatura intre bieleta si caseta de directie ai schimbat-o?
                              Este o piesa ca o tija, cu filet exterior pe care se infileteaza bieleta iar celalalt capat vine prins in caseta de directie,partea asta e acoperita de un manson de cauciuc (burduf). La capatul dinspre caseta are o "maciulie" si acolo apare joc.lungimea ei este de cca 18cm si costa cca 170ron/buc
                              Last edited by 77sky; 6 March 2012, 10:15.
                              Cainele care latra nu musca!

Comment

• nu are joc in caseta ipoteza asta-i exclusa , roata in sine nu are joc... adica am tras de ea... si nu are, pivotul ala nu-mi dau seama cum sa-l verific

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google