Salut Fyrenstarter.Multumesc pentru cod pompa electrica .Ceva poze? sa rupi gura targului?.Ai fi primul cu asa ceva.Multumesc anticipat.
Modificare Pompa De Injectie Delphi 1,5 Dci Pt A Nu Mai Bloca Injectoarele!!
Collapse
X
-
pai ti-am pus niste intrebari mai sus si mi-ai raspuns doar la una...de poze chiar tu ai zis ca nu ai facut, de cand s-a facut acest topic nu am vazut nimic concret in afara de ce a scris meggeo ca trebuie facut (cum a facut el) care macar a pus un filmulet pe youtube cu functionalitatea acestei modificari...
toate acestea adunate ma fac sa cred ca este un subiect tabu pe care nimeni nu vrea sa il abordeze, sa spuna uitati colegi cum am facut eu (cu explicatii si poze).
Fara suparare dar eu asa vad lucrurile.
Comment
-
Eu am venit doar cu niste completari la ce s-a scris pana acum, de unde am luat plus contact si codul pompei folosite de mine, tocmai pt ca am considerat ca e explicat foarte bine restul...
Impresii? Deocamdata am doar 1000 de km facuti cu pompa asta, motorul merge si se aude normal.
Singurul loc unde s-ar vedea uzura, daca pot sa-i spun asa, e pe lateralele discului pompei de joasa(unde atacau paletii). Nu e uzura,e lustru, semne ale frecarii, dar fara pierderi de material...
Comment
-
Rolele chiar daca fac pilitura aceasta nu ajunge la injectoare, se intoarce pe retur. Motorina din partea de inalta presiune ( pistoanele plunjer) ajunge la injectoare. Si bineinteles din cea din partea de joasa care alimenteaza partea de inalta. Motorina de la role asigura doar ungerea lor.
Comment
Comment