Salutare am discutat personal cu solan , un om foarte istet , ceace a spus el in tutoriale are dreptate , functioneaza , am sa va demonstrez pe un logan 1.5 dci in aproape o luna. O zi buna si succes la dat banii la "mecanicii"
Modificare Pompa De Injectie Delphi 1,5 Dci Pt A Nu Mai Bloca Injectoarele!!
Collapse
X
-
Originally posted by deco112 View PostSalutare am discutat personal cu solan , un om foarte istet , ceace a spus el in tutoriale are dreptate , functioneaza , am sa va demonstrez pe un logan 1.5 dci in aproape o luna. O zi buna si succes la dat banii la "mecanicii"
Comment
-
Daca doar asta ar fi singura problema....se rezolva!Ce ma intriga pe mine ca nimeni nu a venit cu o dovada clara(poze,filmulet)cu modificarea facuta!Toata lumea a facut-o dar inca nu a vazut-o nimeni!In 10 ani poate totusi pune cineva si niste dovezi....ca si eu am modificat naveta Columbia(de aceea a explodat)
NU mai cita postul anterior (QUOTE)! Foloseste Post Reply, e de la sine inteles carui post i te adresezi!Last edited by 77sky; 8 September 2014, 15:12.
Comment
-
eu nu merg pe motorina ci pe " gaz " si cred sa-i dau dreptate omului cand a spus ca dci daca merge nonstop tine , cunosc pe cineva cu dci de 65cp cu 218k pe bord cu motorina numai de la economie care nu a umblat la motor doar ulei si filtre , zilnic face o naveta de 100 km din doua bucati dus /intors de 9 ani deci se poate daca nu e fatait in oras semafor , demaraj , frana .....
Comment
-
As vrea sa incerc si eu modificarea la un Megane 1.5 DCI din 2005.
nu e nimeni care poate sa puna macar ceva poze cu modificarile de la filtrul de motorina?
Sau e mai bine sa pun pompa de rezervor de la un 1.9.
ca sa curat insrtalatia tre sa desfac toate conductele de pe masina?...sau e suficient sa le curat cu alcool tehnic si aer?
pompa mea baga pilitura(as spun cei de la renault) si am un injector blocat.
Comment
-
Daca iti zic ca are tratament DLC pe role te ajuta cu ceva? Oricum nu poti sa le vezi. E imbunatatia, nu mai are problema de pilitura nici dupa 300 000 km sau5 ani.
Daca a inceput deja sa faca pilitura, s-au dus pe rapa niste jocuri in ea, s-a dus zona tratata termic deci nu o mai invie nimic pe a ta.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment