Joc Pedala Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joc Pedala Frana

Am sesizat un joc pe orizontala la pedala de frana. Daca tin piciorul pe pedala si il misc stanga dreapta observ o miscare pe orizontala de aproximativ 1 cm. Mentionez ca am masina de noua si pana acum nu am observat aceasta problema. Masina o am din 2006 si are 90.000km. Daca are cineva idee cum pot remedia aceasta problema sau un sfat util va rog sa postati. Multumesc.
    My ride

si la mine se misca asa de cand o stiu...no problem.

Comment

ma gandeam sa nu fie vre-un bolt uzat si sa ma trezesc ca raman fara pedala de frana in mers...mai ales ca la mine nu cred ca a fost asa de la inceput din moment ce abia acum am descoperit problema
      My ride

Comment

cel mai bine fa`i un control , ia o lanterna cu tine , baga capul sub bord si faci ochii cat cepele sa vezi care`i treaba pe acolo.

Comment

Incercati sa gasiti o schema de functionare a pedalei de frana pentru Logan.
          Daca as fi avut asa ceva la mine, acum ar fi atasata la acest text.

Comment

Daca jocul ala era prea mare cred ca nu mai actiona nici intrerupatorul electric pentru lampile de stop.Parerea mea.

Comment

Un joc pe orizontala la pedala de frana.

Poate ca este vorba despre o perceptie gresita a acestui joc.

Comment

Si la mine pedala se misca stanga-dreapta dar nu foarte mult.S-au uitat la ea mecanicii cand era in garantie si e ok...nu poate sa se miste prea mult...nu ar avea loc.

Comment

Si la mine pedala de frana face acel joc si e ok.Dupa parerea mea nu ar trebui sa-ti faci griji.

Comment

E limpede ca nu pot fi prea fixe pe bolt pentru a nu ramane blocate...jocul e ok...verifica si alta marca auto...eu am verificat Golf 5 si face la fel.

Comment

Si la mine are acel joc, l-am constatat la 2 zile de cand am luat masina si vroiam sa ma duc la ei dar m-am interesat inainte si toate loganele are acel joc si cred ca si Sandero sau Duster.

Comment

Azi m-am bagat sub bord si am studiat un pic problema. Am facut si un filmulet dar din lipsa de lumina nu prea se intelege. cand misc pedala se misca tot ansamblul respectiv. Exista acolo o chestie metalica care arata ca o trompeta cu gauri care se prinde de partea caroseriei care separa interiorul de partea motorului. La mine jocul este din acea piesa cu forma de palnie. Am sa fac o poza sau un film luminand cu lanterna si am sa-l postez...
                        My ride

Comment

"trompeta" cu pricina este ansamblul pedalier si este prins in suruburi; strange-le!
                          Attached Files
                          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

merci pentru schema atasata
                            My ride

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google