Lichid Parbriz, Nu Stropeste Desi Bolul E Plin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lichid Parbriz, Nu Stropeste Desi Bolul E Plin

Se aude motorasul normal, numai ca nu arunca decat niste spuma foarte putina sau chiar deloc, doar pe una din duze.
    Totul s-a intamplat deodata.Nu are cum sa fie inghetat lichidul ca e de iarna si pe deasupra nu e chiar asa de frig.Am mers cativa km, trebuia sa se topeasca daca era sa fie inghetat, dar degeaba.
    Sa fie infundat traseul?
    Planuiesc in weekend sa desfac bolul si sa vad care-i treaba ca am de facut un drum mai lung si am nevoie de curatatul parbrizului.
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Cred ca este infundat....Incearca sa faci un pic de presiune pe furtunasele ce merg catre stropitori.
    Baga si un ac pe duze poate sunt si ele infundate.
    Poate merge!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

me_catalin scoate furtunu din teu si actioneaza spalatoru daca da jet puternic este ok,duze infundate,daca da putin e pompa defecta,sau nu mai ai lichid de spalare in vas

Comment

baga prin duze un fir de lita , si cu siguranta cele doua duze se vor desfunda .

Comment

duzele se pot sufla la o vulcanizare cu jet de aer.Verifica daca nu ai furtunasele sparte...

Comment

verifica si pompa aia din vas daca baga apa , eu am pus un filtru din ala de benzina universal cum era la dacie pe furtunul de la stropitori ca mi se infundau mereu si acum nu mai am probleme . o sa pun maine o poza , costa doar 3 lei filtrul

Comment

Originally posted by nikuniku View Post
              ... e pompa defecta,sau nu mai ai lichid de spalare in vas
              Are dreptate nikuniku, aproape sigur ca nu mai aveti lichid in rezervorul lichidului de spalare.

Comment

Scrie MARE in titlu ca vasul e plin cu lichid!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da, intr-adevar. Nu am fost atent. As sterge mesajul anterior, dar nu am aceasta posibilitate.

Comment

am scos T-ul si am dat spirt, dita jetu de 2 metri, trebuie sa fie inghetate duzele.
                    dupa un drum mai lung va zic daca se dezgheata.am turnat vreo 300 ml de spirt sanitar in bol.
                    merci pentru sfaturi.
                    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

toarna alcool izopropilic sau tehnic, face minuni.

Comment

am scos spirtuitoarele, le-am desfundat, relativ rapid cu o seringa...zic eu, chiar asa de repede sa fi rezolvat problema ?
                        bun.
                        Verific inca odata furtunasele, nu sunt infundate, iese jet puternic, am montat totul fericit ca am rezolvat rapid si cand inchid capota si dau, teapa.
                        Cum dracu ma?

Problema era de fapt modul in care se aseaza tubul acela care iese din bidon..desi l-am bagat in clemele speciale cum a venit din fabrica, atunci cand inchideam capota se indoia si bloca traseul.
                        Asta sigur a fost proiectat de Dacia si nu Renault
                        merci pentru ajutor baieti !

Comment

Chiar crezi ca Dacia a proiectat ceva la Logan?Ma indoiesc!Bine ca ai rezolvat problema.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google