If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Raspund pe rand!!!
1. Curentul l-am masurat cu un ampermetru, am in jur de 14 A consumul...
2. instalatia de dezaburire este ok, nu a umblat la ea nimeni, nu am scaune incalzite sau alti consumatori legati de ea!
3.siguranta in cartea masinii scrie ca trebuie sa fie de 30A
Acum sa va zic, cineva care a avut un logan la indemana, a aprins dezaburirea timp de 5 minute si mi-a spus ca s-a incalzit si siguranta lui putin, adica nu exagerat (la voi face lafel sau nu?)
Acum, la mine am curatat bine papucii in care intra siguranta si am pus ceva care ii face sa stea bine stransi, adica siguranta intra mult mai greu in soclu ei, ceea ce face cam greu sa fie contact imperfect (cum a fost pana acum)
In seara aceasta cand am venit de la servici am aprins dezaburirea, am lasat-o in jur de 5 minute, poate mai mult, apoi am scos-o sa vad cum se comporta (am tras cam greu de ea pentru ca se infige lafel de greu) siguranta era ok, adica nu era rece, dar nici fierbinte, la mana nu am simtit caldura (aveam mainile reci), am pus-o pe buze si era calda!!!
DECI DACA SI LA VOI SE INCALZESTE EU ZIC CA ACUM ESTE OK
Problema su siguranta de 30A topita in soclu am avut si eu. Am schimbat-o pe cea originala (a avut cineva nevoie de o siguranta si a trebuit sa-l ajut) si am pus ulterior o siguranta tot de 30A, dar ceva prost calitativ.
Efectiv siguranta s-a topit in soclu, sar nu s-a ars. Am schimbat-o ulterior cu cea de 30A de la treapta 4 a aerotermei si nu s-a mai intamplat nimic.
Si ca trot mi-am adus aminte - trebuie sa-mi iau un set de sigurante bune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment