Dezaburire Luneta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Intrebare: Cat tii cuplata rezistenta de incalzire a lunetei?

Eu o tin 3-4 minute. Oricum, nu e recomandabil sa o tii prea mult (5 - 7 minute maxim ar fi indicat)

Comment

Pana se dezgheata sau dezabureste complet luneta;are incorporata prorectie termica si va decupla de la sine daca uiti de ea.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Raspund pe rand!!!
        1. Curentul l-am masurat cu un ampermetru, am in jur de 14 A consumul...
        2. instalatia de dezaburire este ok, nu a umblat la ea nimeni, nu am scaune incalzite sau alti consumatori legati de ea!
        3.siguranta in cartea masinii scrie ca trebuie sa fie de 30A

Acum sa va zic, cineva care a avut un logan la indemana, a aprins dezaburirea timp de 5 minute si mi-a spus ca s-a incalzit si siguranta lui putin, adica nu exagerat (la voi face lafel sau nu?)
        Acum, la mine am curatat bine papucii in care intra siguranta si am pus ceva care ii face sa stea bine stransi, adica siguranta intra mult mai greu in soclu ei, ceea ce face cam greu sa fie contact imperfect (cum a fost pana acum)
        In seara aceasta cand am venit de la servici am aprins dezaburirea, am lasat-o in jur de 5 minute, poate mai mult, apoi am scos-o sa vad cum se comporta (am tras cam greu de ea pentru ca se infige lafel de greu) siguranta era ok, adica nu era rece, dar nici fierbinte, la mana nu am simtit caldura (aveam mainile reci), am pus-o pe buze si era calda!!!

DECI DACA SI LA VOI SE INCALZESTE EU ZIC CA ACUM ESTE OK
        Last edited by firiss; 10 December 2011, 01:21.

Comment

Problema su siguranta de 30A topita in soclu am avut si eu. Am schimbat-o pe cea originala (a avut cineva nevoie de o siguranta si a trebuit sa-l ajut) si am pus ulterior o siguranta tot de 30A, dar ceva prost calitativ.
          Efectiv siguranta s-a topit in soclu, sar nu s-a ars. Am schimbat-o ulterior cu cea de 30A de la treapta 4 a aerotermei si nu s-a mai intamplat nimic.
          Si ca trot mi-am adus aminte - trebuie sa-mi iau un set de sigurante bune.
          GL-22-TOF

Comment

ok, o sa incerc si eu sa pun una originala sa vedem ce se intampla

Comment

Aceeasi problema ca anul trecut...a mai sesizat cineva topirea sigurantei?

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google