If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu se schimba ma nimic , doar curata`l bine bine , atat pe el cat si locasul in care lucreaza.
aceasi simptoma o avea un prieten cu solenta , se oprea si dadea in nas .
am curatat senzorul de turatie , mpp-ul si functioneaza perfect , adica functiona , ca a facut`o dauna
din cate stiu eu motorasul pas cu pas are rolul de a mentine relantiul in absenta acceleratiei iar mie relantiul fara consumatori sta constant cu fluctuatii f mici.In schimb am mai observat alt lucru ciudat si anume atunci cand calc acceleratia brusc are o intarziere de aproximativ o secunda(in timpul asta parca subtureaza)dupa care urca constant.Nu am observat asta pana acum deoarece eu acelerez constant si lin de obicei, nu ii dau "blana".Nu mi se pare normal mai ales la un benzinar.Cineva mi-a spus ca poate fi din pompa de benzina si anume ca este pe duca sau UCE injectie.
filtru benzina nu a fost schimbat,senzor de turatie la fel nici macar curatat,doar consumabilele uzuale la timp.absolut nici o problema pana acum ceva timp.merg mai mult in week-end cu ea de la sfarsitul verii de cand am transport la servici,deci stationeaza destul de mult.oricum o sa cumpar un spray de contacte si unul pt degresat si o sa ii curat senzorul,clapeta si mpp-ul+o vizita pe tester dar asta dupa sarbatori,pana atunci o sa vad cum se prezinta.
mi s-a mai spus ca sunt cam "bland" cu ea si ca nu o doare daca ii dau mai tare.clapeta fluture este aceea care se vede cand dai capacul de la filtru de aer jos sau este situata mai jos de clapeta aceea?
Last edited by john Q; 15 December 2011, 11:03.
Reason: Automerged Doublepost
Au venit multe persoane la mine cam cu aceeasi problema si de obicei le curatam la pachet si nu mai apareau probleme apoi o perioada indelungata , este normal sa se umple de mizerie si praf si sa nu mai functioneze in parametri
Salut,am rezolvat problema prin curatarea clapetei,mpp-ului si a senzorului de turatie+o vizita la tester dupa toate astea.Merge foarte bine acum.motorasul era blocat in locasul acela de murdar ce era(o mazga neagra) si se auzea cand puneam contactul.Nu a fost curatat niciodata desi ma apropii de 80000 km(inca se observa sigiliul acela din vopsea)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment