Cum Impingi Un Container Cu Oglinda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Impingi Un Container Cu Oglinda

Aseara am incercat si eu ceva , " sa imping un tomberon din fier , mare , cu oglinda de pe stanga " , insa a invins tomberonu astfel ca oglinda mea a suferit o contuzie.Mai exact s-a dat peste cap ( invers sensului de pliere ) , adica dadeam cu spatele si am intalnit tomberonu.Sticla nu are nimic , la fel si carcasa de plastic iar motorasu de la reglarea elecronica merge, singura problema este ca acel suport cilindric intre corpu masinii si carcasa oglinzii s-a spart iar acel plastic care te ajuta sa pliezi oglinga s-a rupt si el si zgrangane in oglinda . Daca incerc sa o pliez , trebuie sa trag mai tare dar nu ramane asa , revine imediat in pozitia initiala si in + cand trag se vad firele de la motoras. Gestu e destul de explicabil , carnet de 2 luni si asta primu eveniment , pana nu mi se intampla nu ma potolesc.Acum vine rezolvarea problemei, mie cred ca imi trebuie doar acel cilindru care cred eu e din plastic ( nu imi vine sa ma duc sa ma uit cu atentie la ea si sa o analizez bine ) , o oglinda noua cu totu daca nu am insel e in jur de 150 lei , avand in vedere ca se apropie sarbatorile nu prea ma trage inima sa iau alta ( acum oglinda sta pe pozitie da imi e frica ca la ce-a mai mica atingere sa ma trezesc cu ea pe sosea si astfel sa se "buleasca " si sticla si motorasu ) , astfel exista vreo alternativa ? Oare pe la dezmembrari o sa gasesc doar cilindrul acela ? Sau in magazin gasesc doar cilindrul ? asta in prima instanta , daca as gasi ar mai fi problema schimbatului, care ,sincer, ma depaseste :-?? , dar pentru asta o sa revin cu un topic dupa ce achizitionez piesele ! Sa salut cu respect si sper sa ma ajutati , daca nu cu un sfat macar sa imi urati sa nu mai am parte de asa ceva

trebuie sa vezi partea plina a paharului: daca ai vrut sa treci asa aproape putea sa fie mai rau
    sigpic

Comment

O intrebare... Tu ai vrut sa muti tomberonul sau s-a intamlat pur si simplu?

Comment

Nu cred ca a vrut asa , cred ca l-a lovit din greseala/neatentie cand dadea cu spatele.
        Asta e se mai intampla, si eu am bulit bara spate intr-un ornament de flori

Daca se tine binisor ai putea sa o lasi asa pana dupa sarbatori si sa te ocupi apoi de ea.
        Sau ia legatura cu loganarii din Braila si cerele ajutor/sfaturi
        Casco ai?
        sigpic
        !

Comment

)) nu am vrut sa il mut , era doar o gluma....casco nu am , ca daca aveam era mult mai usor....si azi am observat ca si aripa are o mica julitura ( cam vizibila )

Comment

Originally posted by alex93br View Post
            Aseara am incercat si eu ceva , " sa imping un tomberon din fier , mare , cu oglinda de pe stanga " , insa a invins tomberonu astfel ca oglinda mea a suferit o contuzie.Mai exact s-a dat peste cap ( invers sensului de pliere ) , adica dadeam cu spatele si am intalnit tomberonu.Sticla nu are nimic , la fel si carcasa de plastic iar motorasu de la reglarea elecronica merge, singura problema este ca acel suport cilindric intre corpu masinii si carcasa oglinzii s-a spart iar acel plastic care te ajuta sa pliezi oglinga s-a rupt si el si zgrangane in oglinda . Daca incerc sa o pliez , trebuie sa trag mai tare dar nu ramane asa , revine imediat in pozitia initiala si in + cand trag se vad firele de la motoras. Gestu e destul de explicabil , carnet de 2 luni si asta primu eveniment , pana nu mi se intampla nu ma potolesc.Acum vine rezolvarea problemei, mie cred ca imi trebuie doar acel cilindru care cred eu e din plastic ( nu imi vine sa ma duc sa ma uit cu atentie la ea si sa o analizez bine ) , o oglinda noua cu totu daca nu am insel e in jur de 150 lei , avand in vedere ca se apropie sarbatorile nu prea ma trage inima sa iau alta ( acum oglinda sta pe pozitie da imi e frica ca la ce-a mai mica atingere sa ma trezesc cu ea pe sosea si astfel sa se "buleasca " si sticla si motorasu ) , astfel exista vreo alternativa ? Oare pe la dezmembrari o sa gasesc doar cilindrul acela ? Sau in magazin gasesc doar cilindrul ? asta in prima instanta , daca as gasi ar mai fi problema schimbatului, care ,sincer, ma depaseste :-?? , dar pentru asta o sa revin cu un topic dupa ce achizitionez piesele ! Sa salut cu respect si sper sa ma ajutati , daca nu cu un sfat macar sa imi urati sa nu mai am parte de asa ceva
            am avut si eu surprize cu oglinda, dar am gasit la 60 ron si arata exact ca originalul

Comment

O aventura asemanatoare am avut si eu, cand am vrut sa trec pritr-un loc ingust, intre un Renault si un zid, si am preferat sa ma apropii mai mult de Renault, fapt care a dus la un "duel" intre oglinzi , dar care s-a concluzionat cu citeva zgirieturi si reveniri la normal dupa contorsionarea partilor implicate. Fizic, nu s-a distrus nimic, doar zgirieturi.
              passion 1.5 DCi

Comment

eu am dat oglinda in oglinda cu un bemveu care venea din sens opus...si aveam cel putin 60km/h fiecare!!
                Tinc fest !!

Comment

kalimera22 puteai sa fii mort daca erati la 3 cm mai aproape unul de celalalt(aripile sunt mai evazate..)

alex93br - nu-ti recomand sa parchezi langa tomberon ca ai sa-ti gasesti masina buna de aruncat la tomberon.
                  Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Ce solutie am gasit eu....sa ma duc la dezmembrari poate gasesc o oglinda ! Il intreb pe nenea ala daca are oglinzi de logan , imi zice sa ma duc sa im ialeg dintr-o gramada de acolo ! Gadesc eu una mai de doamne ajuta fara sticla si il intreb cat costa - 50 lei ! Gasesc una cu tot cu sticla, aia 100 lei....am stat putin pe ganduri si m-am dus si la un magazin si ... surpriza....oglinda nou noutza in cutie 75 lei....si mi-a zis ca daca am vreo problema cu ea sa o aduc inapoi ca o schimba....deci dezmembrarile au ajuns magazine de lux...mai auzisem asta da nu credeam...de data asta m-am convins...

Comment

Prietene! dezmembrarile sunt un compromis pe care-l faci pentru a economisi bani , lucru valabil doar pentru anumite piese ca nu poti de exemplu sa cumperi rulmenti , placute de frana sau capete de bara de la dezmembrari ca-ti cam faci de lucru! Revenind la cazul de fata dezmembrarile sunt un lux fata de piesele de origine, o astfel de oglinda e aprox 400 de lei la un dealer Dacia , evident o piesa de calitate , cu o anume rezistenta si cu anume proprietati ale sticlei . Ceea ce ai vazut tu la magazin la 75 de lei e o chinezarie ordinara , care e facuta dintr-un plastic mult mai casant , cu o simpla sticla fara proprietatile alea de "objects in mirror are closer..." , care probabil o sa te orbeasca ori de cate ori e cineva cu faruri aprinse in spatele tau....etc . Asa ca eu as prefera-o pe cea din dezmembrari
                      Pain brings out the truth in us all...
                      ...how much truth can you stand?

Comment

Aici cred ca ai dreptate , doar ca nu ai de unde sa stii daca si oglinda aia de la dezmembrari nu e tot chinezarie , mi se pare ca e cam "alba-neagra" ! Cat despre materialu' din care e facuta oglinda , atat plasticu cat si sticla, mi se par mai putin important ! Da de ce ai zis u ca : "nu poti de exemplu sa cumperi rulmenti , placute de frana sau capete de bara de la dezmembrari ca-ti cam faci de lucru! " ? Cred ca e ceva ce nu cunosc aici.....salutare

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google