Lambda 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lambda 2

Salut stie cineva cum anulam cu ddt2000 lambada 2 (aval ),de unde si cum ,multumesc anticipat.Sau cum pacalim ecu.cu o dioda rezistenta sau alt montaj.
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Se numeste sonda Lambda
    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
    sigpic

Comment

so frec cum o chema tot aia este.

Comment

un stutz cu filet care intra pe filetul sondei sau invelita in silicon negru.

nu stiu cum si de ce dar tiganita in felul asta ECU vede de la sonda valori cuprinse intre 350 si 450 miliVolti exact cat trebuie sa nu dea eroare. si nici nu se violeaza ECU

Comment

din soft stie cineva sau alte modalitati???

Comment

din soft sau cum ti am spus eu. dar ce vrei sa faci pana la urma ?

daca vreodata ai de gand sa o reactivezi doar o defiletezi din stut si gata. daca o anulezi din soft trebuie iar sa umblii in RCU

Comment

vreau sa dau jos catalizatorul si sa ii dau power din gpl ca la mine oricum pe gpl merge de 10x mai bine decat pe benzina..si catalizator nu ii mai pun nici cand merg la itp .

Comment

si eu am avut catalizatorul jos. am invelit sonda lambda in silicon negru si timp de 5-6 mii de km nu s a aprins becul de eroare in bord. atat am tinut catalizatirul scos.
                deca in 6000 nu s a aprins....nu cred ca se mai aprinde vreo data.

Comment

cum ai invelito in silicon negru ,era data jos din locas sau nu?

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google