Probleme Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Stergatoare

Salutare tuturor!
    nu imi functioneaza stergatoarele decit pe treapta II, adica viteza cea mai mare! Am fost in service la IATSA Campina si dupa cateva ore de "consultatii" nu au reusit nimic, pe motiv ca sint primul cu aceasta problema...??!!!, asadar as avea nevoie de o schema electrica, sau daca a mai avut cineva aceasta problema please help-me!!!

Salut si bine ai venit pe forum! Daca este in garantie, o duci la ei si nu pleci pana nu iti rezolva problema,suni si la "Vocea clientului" daca e nevoie, sa stie si aia ce incompetenti au in teritoriu...Te-as sfatui sa nu te bagi sa o repari tu daca nu cunosti,ca poti sa faci mai rau...
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

@exell salut

Nu am mai auzit problema asta...ori nu au avut ei chef de tine ori chiar nu se pricep
      SFATUL MEU :suna la vocea clientului si dute iara peste ei sa rezolve problema (asta bineninteles dac este in garantie) IN NICI UN CAZ SA NU TE BAGI U SA REPARI SAU SA LASI PE ALTCINEVA dute peste ei ...doar deaia este in garantie bafta si tinene si pe noi la curent cu ce rezolvi ....in caz ca vom intampina aceeasi problema

Comment

Nu te baga atat cat esti in garantie - vocea clintului îi mananca

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Au verificat releul stergatoarelor? Mai mult ca sigur e ars.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Au verificat modulul confort , au verificat motorasul, au verificat "maneta", toate merg, asa cred si eu ca este un releu intermediar pe undeva......, dar "meseriasul" nu stie de el...??!! Si pace, daca aveti vre-o idee mi-ar fii de ajutor,pt. ca masina nu mai este in garantie din pacate, multumesc tuturo ptr. sfaturi!!

Comment

Adica, tie cand dai temporizare, si tr I nu pleaca deloc stergatoarele? Si daca merge numai tr a II-a atunci mai mult ca sigur e din maneta. Loganul nu are releu pe stergatoare. Temporizarea e din UCH. Incearca singur maneta de stergator de la alt logan, ca nu se schimba greu si asa iti iese din minte.
              zoom-zoom

Comment

Originally posted by laur_cos View Post
                Loganul nu are releu pe stergatoare.
                Aici n-ai nimerit-o...

Comment

Ba eu cred ca da. verifica cutia BIM de la motor si arata-mi mie ca e releu de stergatoare si eu mananc cutia. Nici vechea Dacie nu are releu pe treapta 1 si 2, are un temporizator, care in cazul Logan este in UCH.
                  Last edited by Seba; 4 May 2008, 17:43.
                  zoom-zoom

Comment

Releul e pozitionat sub bord, in partea stanga. Daca ai fi atent, se si aude cand se face cuplarea, Seba poate sa-ti confirme.

Comment

Andrei le incurci. Ala e UCH-ul cand face click, si in plus e pentru temporizare. Treapta I si a II-a sunt legate pe direct. Sub bord in partea stanga e pozitionat UCH-ul
                      zoom-zoom

Comment

Poate sunt offtopic putin dar imi poate spune cineva daca se potrivesc pe logan stergatoarele de pe megane asta nou cu facelift?
                        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Prinderea e aceeasi, numai sa vezi daca incap ca dimensiuni. Ar fi bine sa iei unul mai lung pe stanga si unul mai scurt pe dreapta, ca o sa scapi de curgerea aia enervanta. Se sterge parbrizul frumos, dar fleosc, curge ala
                          zoom-zoom

Comment

Nu are legatura cu treptele motorasului de la stergator decat intr-o anumita masura. Am gasit la un moment dat referinte, dar nu mai stiu unde.

Deci, cum se poate rezolva pb. stergatoarelor care nu cupleaza stergerea automata a parbrizului, cand este actionata spalarea parbrizului?
                            Un link ceva? Multumesc mult!

Comment

Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google