Posibile Roti Inghetate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Posibile Roti Inghetate

Salut,

Am vrut sa plec azi cu masina si dupa ce am dezapezit/dezghetat o ora la ea am avut neplacuta surpriza sa constat ca rotile nu se misca(fata), cupleaza in viteza dar pur si simplu nu pleaca rotile(cauciucurile sunt fara gheata pe ele sau pe langa ele).

E ca si cum am masina lipita de un zid si nu are unde sa se mai duca, moare motoru daca las ambreiaju aproape de tot.

Solutii?

Multumesc!

Mentionez ca frana de mana nu a fost trasa peste noapte, deci iese din discutie!

a facut o pelicula fina de gheata pe discuri, misca rotile si da-i un pic mai sanatos ca trosneste si n-ai probleme, altceva chiar n-are ce sa fie inghetat la ea
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

incearca sa dai in fata, in spate probabil ti-ai ramas placutele blocate si pana isi dau drumu trebe sa ii dai putin, daca nu vrea dai rotile jos desfaci etrierii vezi sa mearga culisantele, dai placutele jos cureti locasu ala pe care stau ele, le montezi si gata.
      dar forteaz-o putin in fata in spate, mai mult in spate
      sigpic

Comment

masina trebuie scoasa cu spatele, in fata nu am unde sa ma duc,doar in perete ), am incercat sa o accelerez mai tare dar nu merge pur si simplu, deja iesea abur din radiator dupa mai multe incercari si nu am mai fortat-o.

Comment

baga prin gaura de la janta ceva si loveste in etrieri
          sigpic

Comment

Am patit si eu. Daca nu a mers cu miscari inainte-inapoi - usoare, am turnat apa fiarta peste locul belea.
            A mers!
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

ai dat cu apa fierbinte direct pe roata sau sub roata/masina?

Comment

Sa plesneasca cu apa fierbinte dar daca dai cu spray de ala de dezghetat nu merge?

Comment

nu am un astfel de spray din pacate.

Comment

Dai cu spray de dezghetat pe discuri si etriere

Comment

pai o sa ma duc la benzinarie langa mine sa iau unu, cam cat costa?

Comment

Eu am patit asa anu trecut,dar am fortat-o si a mers, se pare ca ti-e mila tare de masina...
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

eu am incercat sa fortez ... iesea abur din radiator deja

Comment

cu o seringa cu apa fierbinte sau spirt !
                            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Sau tuica fiarta cu miere de albine, pentru lubrifiere

Sa imi zica si mie cineva ce plesneste daca ii dai cu apa hiarta ?!?
                              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google