Posibile Roti Inghetate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ai ma, si daca dai cu vaselina pe discuri, ce crezi ca se intampla ? da eroare ecu ?
    voi astia care dati sfaturi doar din tastatura, ai pus mana vreodata pe un disc ? sau pe o vaselina ?
    nu se intampla nimic prietene, vaselina ce ramane pe discul care intra printre placute reprezinta fix zero, nu influenteaza cu nimic franarea ... mai era unu care zicea ca intra praf intre disc si placuta si face santuri in disc ... de unde veniti voi astia ?
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Mi se pare mai corect sa dai cu un spray anti-inghet, din acela folosit pentru yale, in zona placutelor cat reusesti prin spatiile jantei, ca doar nu o fi cineva nebun sa dea rotile jos.
      In ceea ce priveste partea spate, nu ezitati sa folositi frana de mana; nu va ingheta in acea zona; am de 8 ani logan si nu acolo sunt problemele de blocare.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

mai , eu am glumit cu vaselina pe discuri

am postat asa pentru ca problema topicului a fost rezolvata , dupa ati venit toti ca si voua vi sa intamplat la fel...da , cred ca la toti n`i sa intamplat o data in viata treaba asta

Comment

mi s-a intamplat si azi sa fie blocate franele, dar de data asta a plecat la o accelerare mai in forta.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
            ai ma, si daca dai cu vaselina pe discuri, ce crezi ca se intampla ? da eroare ecu ?
            voi astia care dati sfaturi doar din tastatura, ai pus mana vreodata pe un disc ? sau pe o vaselina ?
            nu se intampla nimic prietene, vaselina ce ramane pe discul care intra printre placute reprezinta fix zero, nu influenteaza cu nimic franarea ... mai era unu care zicea ca intra praf intre disc si placuta si face santuri in disc ... de unde veniti voi astia ?
            cum sa dai ma cu vaselina cu discuri tocmai asta e principiul franei pe disc cu cat frecare dintre placute si disc este mai mare sau aderenta placutelor pe disc e mai mare cu atat frana tine mai bn cand dai cu vaselina pe discuri...
            I changed her oil , she changed my life
            sigpic

Comment

nu ai vazut ca a glumit

Comment

nu..chiar parea ca vb serios ))
                sigpic

Comment

CataFOF poate a glumit cu vaselina pe discuri, dar @samy a prelut ideea ca buna, certandu-i pe cei care nu impartaseau acesta metoda de prevenire a lipirii placutelor pe discul de franare ca urmare a frigului.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

eu de samy ziceam cata a si zis ca a glumit
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google