Motoras Spalator Parbiz Ars ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by felix. m View Post
    Daca torni apa fierbinte in vas s-ar putea sa cumperi si vas nou !!
    doar nu eram tampit sa torn brusc apa. treptat, cu rabdare si stai linistit ca plasticul este destul de gros.

Comment

cel mai bine e sa incerci sa dezgheti lichidul furtunasele si sa tii masina intr-un mediu cat de cat cald si mai mult ca sigur o sa mearga asa a patit un prieten...
      MY CLA

Comment

Originally posted by gsi View Post
        incearca sa dezgheti bazinul si motorasul si sigur va merge motorasul la fel am patit-o si eu. Ai grija la furnunasele care duc la stergatoare sa le dezgheti si pe ele.
        aici ai dreptate. am uitat sa spun ca trebuie dezghetate si furtunasele. dar eu mersesem mult cu masina si sa-u dezghetat de la caldura degajata de motor.

Comment

Gata rasuflu usurat s-a rezolvat in parcarea subterana a unui mol (2 ore). Va multumesc tuturor si ca sa citez un fost om al legii celebru: "case closed".
          Keep smiling, live your life...

Comment

adica sa dezghetat instalatia .....

Comment

Probleme cu electropompa pentru lichid de parbriz

Salutare! Atunci cind actionez maneta, electropompa nu se mai aude bazaind... E posibil ca, dupa 6 ani, sa isi fi dat duhul. Imi poate spune cineva, unde este pozitionata aceata pompa? Cum as putea afla daca este arsa inainte de a o demonta? Mentionez ca nu poate fi vorba de o instalatie inghetata, iar lichid de parbriz este berechet in bidonas.

Comment

Pompa e pe rezervorul de lichid parbriz. Il dai jos si porma pompa... Daca dadeai un search aflai mai repede...

Comment

Daca motorasul stergator parbriz functioneaza atunci siguranta e buna; sunt alimentate pe siguranta comuna. Demonteaza si masoara pompa, eventual alimenteaza direct de la baterie pentru probe.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

gasesti aici http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1321 pompa stropgel
                    iar demontarea si montarea aici http://www.loganclub.ro/forum/tutori...orial+rezervor
                    sigpic
                    Ambition 1.5 dc

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google