Probleme Cu Balama Usa Din Stanga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cu Balama Usa Din Stanga

Salutare, de cateva zile cand deschid usa se aude un trosnit de zici ca se rupe balamaua de la ce o fi nu mai are vaselina sau s-a rupt ceva in ea ca nici nu se vede nimic. Astept sfaturi si pareri
    Vand piesa auto logan originale si aftermarket

dute la service de preferat la dacia....exact asa am patit si eu pe la jumatea deschiderii pocnea din balamaua foarte tare un surub descfacut parca a fost cauza sa nu mai stiu exact dar s-a rezolvat la o revizie de vreo 2 ani am avut problema si era la usa dreapta fata bafta!
    MY CLA

Comment

Cel mai probabil s-a slabit surubul de la opritorul de usa, iar la manevrare acesteia, opritorul capata un joc provocand zgomot.

Comment

mai mult ca sigur stiam eu ceva de un surub desfacut...
        MY CLA

Comment

un tigan s-a dus la cismar pt. ca i s-au rupt pantofii cismarul hatru pai daca le-ai dat prea mult cu crema... tiganul : sa mor eu daca le-am dat vreodata......

Comment

si ce ai vrut sa arati cu asta?
            MY CLA

Comment

Originally posted by ssandulescu View Post
              Salutare, de cateva zile cand deschid usa se aude un trosnit de zici ca se rupe balamaua de la ce o fi nu mai are vaselina sau s-a rupt ceva in ea ca nici nu se vede nimic. Astept sfaturi si pareri
              Iti recomand sa verifici;
              - piulite de balamale usa
              - suruburi de balamale
              Pare sa fie tirantul usa slabit; are 2 suruburi de fixare in chesonul usii si unul pe stalp.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Maine sunt cu surubelnita pe ea sper sa rezolv problema pt ca zici ca e caruta asa face parca nici la dacia lui tata nu scartaia asa

Comment

Niste chei tubulare iti trebuiesc, n-ai ce sa faci cu surubelnita.
                  Te-as sfatui sa faci si o gresare la toate balamalele usilor, inclusiv la tiranti; spray cu vaselina, e nemaipomenit.
                  Last edited by IancuMIC; 12 February 2012, 22:08.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Multam baieti trebuie sa apelez la un prieten care are o trusa de chei sa pot sa m-a apuc de treaba

Comment

Strange bine surubul acela ce tine tija care intra in usa, la mine la cateva saptamani se destrange!

Comment

Trebuie aplicat un LOCTITE special de suruburi pentru a nu se mai slabi. Am aplicat la mine si e OK.

Comment

cumpara un spray degripant wd40 si da pe toate balamalele si incheieturile.... nu costa mai mult de 10 lei...
                          MY CLA

Comment

Originally posted by Daniel68 View Post
                            Trebuie aplicat un LOCTITE special de suruburi pentru a nu se mai slabi. Am aplicat la mine si e OK.

Bine punctat felicitari pentru idee! Folosete cristi in unul dintutorialele sale la frane asa ceva pentru a "bloca" suruburile! Cum da un pic caldura o sa imi achizitionez si o sa fac operatia!

Comment

Sincer vreau decat sa-l strng surubul si sa nu se mai desfaca dar nu sa-l lipesc sa nu mai put umbla la el pe ciitor poate se mai strica ceva si trebuie sa-l desfac si imi trebuie flexul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google