NU ramane blocat! Se desface dar mai greu! La fel de bine poti baga jumate de surub in vopsea si sa il strangi ( solutie ieftina la indemana oricui )
Probleme Cu Balama Usa Din Stanga
Collapse
X
-
Și mie mi-au pocnit luni în șir balamalele ușilor din față, așa cum spuneai, ai fi zis că se rupe ceva. Și deși am văzut că șurubul care fixează tirantul ușii pe stâlp e slăbit, utilizarea unui imbus nu a făcut decât să amâne trosnetul pentru o zi sau două. Am recurs așadar la o cheie potrivită torx (nu rețin mărimea), am strâns sănătos și adio trosnete. Asta se întâmpla acum vreo 3-4 ani. Dacă mai și mozolești șuruburile alea cu locktite, e zeiss !sigpic
Comment
-
Fixarea tirantului care pare sa fie responsabil de pocnitura la deschiderea usii;Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
schimba opritorul de la usa si rezolvi problema !
Comment
-
nu o sa mai faca cateva zile, dupa incepe iar . Stiu de la un vecin care tot problema asta o avea si pana nu a schimbat opritorul acela nu a rezolvat problema !
Comment
-
am un prieten care a dat putin peste cap usa de la sofer si acum nu mai are blocajul acela cand e usa deschisa jumatate si nici blocajul de la capat, cand e usa deschisa la maxim!(adica nu mai sta usa blocata la jumate si nici la maxim)
ce ar trebui sa schimbe? problema e la opritorul acela, dar banuiesc ca trebuie sa schimbe ceva in usa!
later edit: chestia asta ii trebuie?
Last edited by adaniel69; 25 February 2014, 14:08.
Comment
Comment