Probleme Cu Balama Usa Din Stanga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

NU ramane blocat! Se desface dar mai greu! La fel de bine poti baga jumate de surub in vopsea si sa il strangi ( solutie ieftina la indemana oricui )

Comment

macar sa fie din surubul ala
      Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

Și mie mi-au pocnit luni în șir balamalele ușilor din față, așa cum spuneai, ai fi zis că se rupe ceva. Și deși am văzut că șurubul care fixează tirantul ușii pe stâlp e slăbit, utilizarea unui imbus nu a făcut decât să amâne trosnetul pentru o zi sau două. Am recurs așadar la o cheie potrivită torx (nu rețin mărimea), am strâns sănătos și adio trosnete. Asta se întâmpla acum vreo 3-4 ani. Dacă mai și mozolești șuruburile alea cu locktite, e zeiss !
        sigpic

Comment

Fixarea tirantului care pare sa fie responsabil de pocnitura la deschiderea usii;
          Attached Files
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Merci de informatie iancu acum trebuie so gasesc in parcare sub zapada nu mai stiu unde e

Comment

aceeasi problema am avut-o si eu si sa rezolvat cu wd-40 din belsug

Comment

schimba opritorul de la usa si rezolvi problema !
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

am rezolvat am strans surubul de acolo si vad ca nu mai face merci de sfat

Comment

nu o sa mai faca cateva zile, dupa incepe iar . Stiu de la un vecin care tot problema asta o avea si pana nu a schimbat opritorul acela nu a rezolvat problema !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

dany daca l-a strans bine iti zic eu ca nu o sa mai faca mult timp
                      MY CLA

Comment

aveti grija cu stransul bine ca eu am rupt un surub de la opritor, s-a retezat si nici macar nu am fortat foarte tare in el, m-am chinuit vreo ora pana l-am schimbat , a trebuit scos opritorul de acolo, asa ca strangeti cu atentie

P.S am gasit 2 pumni zdraveni de noroi in usa

Comment

am un prieten care a dat putin peste cap usa de la sofer si acum nu mai are blocajul acela cand e usa deschisa jumatate si nici blocajul de la capat, cand e usa deschisa la maxim!(adica nu mai sta usa blocata la jumate si nici la maxim)
                          ce ar trebui sa schimbe? problema e la opritorul acela, dar banuiesc ca trebuie sa schimbe ceva in usa!

later edit: chestia asta ii trebuie?
                          Last edited by adaniel69; 25 February 2014, 14:08.

Comment

am strans ca taranul unul din suruburile din portiera pana s-a rupt...
                            Imi spuneti dc poate fi inlocuit doar el? impresia mea e ca e sudat...

Comment

nimic? niciun sfat?

Comment

Se schimba tot sistemul, surubul e sudat.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google