Troncaneala Pe Stanga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Troncaneala Pe Stanga

salutare cine ma poate ajuta cu o problema am un logan 1.4 anbiance ,chel, cand virez dreapta in mers pe drum cu denivelari se aude pe partea stanga o trancaneala ceva de genu fier pe fier am tras de roata parca un pic de la bieleta dar putin mai exista si alte cauze ex. amorizor sa u alceva

S-ar putea sa fie de la capatul de bara mai mult ca sigur, misca de roata stanga-dreapta si daca are joc sigur e de acolo .

PS: Invata sa te exprimi ca stai cam prost la capitolul asta !
    sigpic

Comment

Poate fi si palierul antizgomot de la caseta de directie. In alte cazuri, pivot, capat de bara, ar fi facut zgomot si la mersul in linie dreapta.
      Last edited by IancuMIC; 26 February 2012, 12:52.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

flansa de la amortizor , ridica masina de fata si ia viraj cu mana de roti

Comment

Si ce trebuie sa se intample daca e flansa?

Si mie imi troncane ceva la viraj dreapta (nu e planetara) si n-am reusit sa identific cauza.
          In linie dreapta nici o problema, indiferent de starea drumului, nu troncane nimic.

PS: capatul de bara e OK.

Comment

Originally posted by nGd. View Post
            flansa de la amortizor , ridica masina de fata si ia viraj cu mana de roti
            Flansa amortizor care sa bata la virarea rotilor spre dreapta? Ciudat.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google