De curand am observat niste mici scurgeri de ulei ,se vede in poza,ce parere aveti?Masina are 6500 km,e firesc?
Posibile Scurgeri De Ulei?
Collapse
X
-
Sunt "firesti" curgerile de ulei la Loganele,vezi aici (http://www.loganclub.ro/forum/da_ule...=scurgeri+ulei) ca suntem cativa cu aceasta problema.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
-
Nu stiu cine naiba m-o pus sa iau logan!Mie nu mi se pare firesc sa curga nici un strop de ulei,am avut hyundai accent,renault megane,chiar si matiz,dar credeti-ma ca pana la 40000 km motorul era ca nou,adevarul e ca francezii si-au batut joc de noi,nici megane nu e o masina 100/100 perfecta ,probleme cu bobine inductie,flanse amortizor,casete de directie samd,dar sa curga ulei la 6400 km mi se pare o nerusinare!Ma duc eu la Lion si ii mananc pe pita!Degeaba ne amagim pe forum ca la banii astia e o masina fiabila,e o masina DE *****!
Comment
-
Originally posted by Vicol Gabriel View PostHai nu fi trist...cu o scurgere ca asta poate sa mearga motorul si 300.000 de km fara alte probleme.Doar sa mai completezi cu ulei din cind in cind.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
*darksid3*** Deacord cu tine dar marcile renumite au rechemat masinile in service si au remediat imediat problema la tot lotul, bineanteles cu scuzele de rigoare si pe cheltuiala lor. Dar la noi trebuie sa mergi tu, sa te rogi de ei, iti baga tot felul de scuze si ca sa o repare e nevoie sa suni la Vocea Clientului...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Asta pt. ca erau niste probleme care puneau viata oamenilor in pericol...altminteri n-ar fi chemat...oricum nu e nimeni asa nebun sa se apuce sa plateasca gramezi de bani!Spre exemplu la Accent....eventuale probleme mai grave dar prefera s-o faca pe garantie decat sa remedieze problema din start!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by tonilica View PostNu stiu cine naiba m-o pus sa iau logan!Mie nu mi se pare firesc sa curga nici un strop de ulei,am avut hyundai accent,renault megane,chiar si matiz,dar credeti-ma ca pana la 40000 km motorul era ca nou,adevarul e ca francezii si-au batut joc de noi,nici megane nu e o masina 100/100 perfecta ,probleme cu bobine inductie,flanse amortizor,casete de directie samd,dar sa curga ulei la 6400 km mi se pare o nerusinare!Ma duc eu la Lion si ii mananc pe pita!Degeaba ne amagim pe forum ca la banii astia e o masina fiabila,e o masina DE *****!
da' cin' te pune sa ridici capota si sa cauti nod in papura?Last edited by Omega; 14 May 2008, 22:56.
Comment
Comment