Posibile Scurgeri De Ulei?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Posibile Scurgeri De Ulei?

De curand am observat niste mici scurgeri de ulei ,se vede in poza,ce parere aveti?Masina are 6500 km,e firesc?
    Attached Files
    Last edited by tonilica; 14 May 2008, 20:29.

Sunt "firesti" curgerile de ulei la Loganele,vezi aici (http://www.loganclub.ro/forum/da_ule...=scurgeri+ulei) ca suntem cativa cu aceasta problema.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Originally posted by tonilica View Post
      De curand am observat niste mici scurgeri de ulei ,se vede in poza,ce parere aveti?Masina are 6500 km,e firesc?
      si teai speriat numai pentru atat? io zic ca sunt normale

Comment

Mie nu mi se par normele deloc.Eu am cu ea 23.000 si nu are nici o scurgere.Si i-am dat talpa nu gluma...

Comment

Nu stiu cine naiba m-o pus sa iau logan!Mie nu mi se pare firesc sa curga nici un strop de ulei,am avut hyundai accent,renault megane,chiar si matiz,dar credeti-ma ca pana la 40000 km motorul era ca nou,adevarul e ca francezii si-au batut joc de noi,nici megane nu e o masina 100/100 perfecta ,probleme cu bobine inductie,flanse amortizor,casete de directie samd,dar sa curga ulei la 6400 km mi se pare o nerusinare!Ma duc eu la Lion si ii mananc pe pita!Degeaba ne amagim pe forum ca la banii astia e o masina fiabila,e o masina DE *****!

Comment

Hai nu fi trist...cu o scurgere ca asta poate sa mearga motorul si 300.000 de km fara alte probleme.Doar sa mai completezi cu ulei din cind in cind.

Comment

Originally posted by Vicol Gabriel View Post
              Hai nu fi trist...cu o scurgere ca asta poate sa mearga motorul si 300.000 de km fara alte probleme.Doar sa mai completezi cu ulei din cind in cind.
              Bine, dar e masina noua, tie ti se pare normal sa completeze de pe acum cu ulei? Eu zic sa mergi la ei doar e in garantie si normal ar fi sa o rezolve.
              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

In toata istoria asta au fost marci de renume care au avut probleme la anumite loturi de masini...si probleme mai grave decat scurgeri de ulei!Du-te ca ti-o face pe garantie!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

*darksid3*** Deacord cu tine dar marcile renumite au rechemat masinile in service si au remediat imediat problema la tot lotul, bineanteles cu scuzele de rigoare si pe cheltuiala lor. Dar la noi trebuie sa mergi tu, sa te rogi de ei, iti baga tot felul de scuze si ca sa o repare e nevoie sa suni la Vocea Clientului...
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Asta pt. ca erau niste probleme care puneau viata oamenilor in pericol...altminteri n-ar fi chemat...oricum nu e nimeni asa nebun sa se apuce sa plateasca gramezi de bani!Spre exemplu la Accent....eventuale probleme mai grave dar prefera s-o faca pe garantie decat sa remedieze problema din start!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Frate nu stiu cine a zis ca e normal dar cum poti sa zici asa ceva ca e normal sa fie o scurgere de ulei, du-te cu ea in service si rezolva problema nu lasa asa!!!!
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

E foarte des intalnita problema .....mergi in service si se rezolva pe garantie si eu am patit la fel nu e de speriat deoarece e bine ca ai vazut scurgerea
                        sigpic

Comment

Originally posted by tonilica View Post
                          Nu stiu cine naiba m-o pus sa iau logan!Mie nu mi se pare firesc sa curga nici un strop de ulei,am avut hyundai accent,renault megane,chiar si matiz,dar credeti-ma ca pana la 40000 km motorul era ca nou,adevarul e ca francezii si-au batut joc de noi,nici megane nu e o masina 100/100 perfecta ,probleme cu bobine inductie,flanse amortizor,casete de directie samd,dar sa curga ulei la 6400 km mi se pare o nerusinare!Ma duc eu la Lion si ii mananc pe pita!Degeaba ne amagim pe forum ca la banii astia e o masina fiabila,e o masina DE *****!
                          daca vrei iti arat masini de 40 mii de euro cu pete de ulei (alea nu sunt scurgeri!)! Daca vrei scurgeri, trebuie sa spargi motorul.

da' cin' te pune sa ridici capota si sa cauti nod in papura?
                          Last edited by Omega; 14 May 2008, 22:56.

Comment

am logan dci 2006 in stanga motorului pe caroserie in dreptul telescopului..imi arunca ulei....e plin de ulei....ce e?...ce poate sa fie?...ce se poate face?...merci.stima

Comment

in stanga cum te uiti la el din fata masinii ? sau invers ?
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google