Originally posted by dr_mke
View Post
De fapt asta este subiectul topicului.
Imi place sa investesc banii in altceva,nu intr-o plotoaga de masina(oricare ar fi marca) ce se devalorizeaza rapid,doar asa sa vada cartierul .Contrar obiceiurilor romanesti nu ma reprezinta masina sau ghiulurile,iar in realitate sa locuiesc intr-un ghetou cu blocuri insalubre construite de Ceausescu !Am alte pasiuni ,nu capcanele !
Ce sa fac cu masina,scumpa ,puternica frumoasa ? Sa circul pe modernele autostrazi ale Romaniei ?Sa investesc 100.000 euro intr-un monstru si sa am o medie de rulaj de 60km/h ,exact ca Dacia ?Sa alerg cu viteze mari pe frumoasele si insorite sosele contruite de ceausescu si sa lovesc vreo caruta,vreo vaca,sau vreun caine vagabond? Pardon....acelasi feeling il am cu Dacia !
Conduc incet,prudent,nu conteaza ca Dacia nu este sigura,nu conteaza ca nu este frumoasa !Conteaza altceva ......
Da sunt obisnuit sa trag de masina pana pica.Ce este rau in asta ?Treaba mea!
Dupa ce pica,o vand si iau alta noua !
Astazi am facut ITP-ul la capacana de Logan.La franare spate unde nu am umblat niciodata,totul este in parametiri.Lichidul de frana in schimb anual.
Daca studiezi,lichidul de frana preia temperatura sistemului de franare.Este normal sa vaporizeze la temperaturi de peste 150 grade(atat rezista DOT 4) si pedala sa devina elastica.Rosesti discurile la Logan cum ai vazut pe circuitul LeMans ?TARE !
Asa mortal cum conduc,am kilometrii rulati in ultimii 3-4 ani,cu 0 amenzi ,cat acumuleaza altii intr-o viata .
Nu fac gargara pe alte forumuri,nu ai sa ma gasesti.
Nu iti place ca scriu despre Dacia ca este fiabila?
Da-mi "ignore".
Multa bafta !
Comment