Dacia Logan - Fiabilitate - Km La Bord Si Probleme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am pus informatiile ca sa citeasca si altii care au in plan sa-si cumpere Logan si sa decida obiectiv. Atat.
    E bine; printre altele, asta e rolul acestui sondaj, pentru ca e un sondaj, nu cafenea. Exact asta am cerut, informatii.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      Nu trebuie sa ma inviti tu, sunt nevoit sa fac asta, dupa ce m-am lamurit cu Dacia.

Intrebarea mea este: cine mama ciorilor mai cumpara forashul meu, asa fiabil si ruginit cum e?
      Pai daca ai bani de Golf (de la 17.000 de euro) de ce mai stai in banii care o sa ii iei pe logan ?
      Te complici prea mult
      sigpic

Comment

• Nu e de la 17k euro. De la 15.578 euro cu TVA. Motor 1,2 de 85 hp.
        Mi se pare mie sau cam la toate marcile au fost cresteri de preturi odata cu schimbarea vechilor generatii?
        Vaii...cat de saraci suntem. Vorbesc in numele meu mai mult ce-i drept. Nu stiu cati bogati se invart pe acest forum. Ce scoruri sunt la VAG. Vaiiiii.
        Pe bune. O masina care sa imi satisfaca mie cerintele sare de 20k euro. WTF...Cu 20k euro ma plimb in toata Europa si mai imi raman bani de un sh.... Sau i-au un apartament cu 2 camere la periferie si il dau in chirie. .
        Logan Ph2 in urmatorii 5 ani, cel putin, scrie pe mine. Dar ce Dzeu muncesc pt masina.
        La banii care i-am dat pe Logan, masina e prea fiabila. Pe bune acum. .
        Suntem prea rupti in cur, unii din noi, pentru alte masini.
        Last edited by Archangel80; 28 August 2013, 22:52.

Comment

• Originally posted by bGy View Post
          Pai daca ai bani de Golf (de la 17.000 de euro) de ce mai stai in banii care o sa ii iei pe logan ?
          Te complici prea mult
          Eu cred ca pierzi timpul incercand sa fi ironic la adresa mea. Pe cuvant, nu dau 10 bani pe pareri spuse in 2 peri.
          Si da, am banii si nu vreau Golf 7. Vand Logan! Cumperi? Hai, ca e superafacere, extrafiabil, la cat il laudati.

PS:Apropo, cat mai ai pana iti iese masina din garantie? Dupa aia sa te vad cu gura mare. Sa lasam sa treaca un pic timpul.
          Last edited by mr.K; 29 August 2013, 09:31.

Comment

• In seara asta am avut un cosmar. Acel cosmar se numeste "efectul Solenza". Pt mine efectul Solenza, este o boala, pe care marea majoritatea solenzarilor o au, binenteles pana scapa de ea de foraș, si se manifesta prin frica de invadare a habitaclului masinii cu apa.
            Avand masina de serviciu vreo 2 zile, azi am lasat-o si dau sa ma urc in a mea, Loganul. Deschid usa pasager dreapta sa-mi iau ceva din torpedou, cand.....vad...2 picaturi de apa pe covorasul de cauciuc. Ma uit in sus, ploua, nu ploua, in fine.... Deschid dreapta spate sa-mi las laptopul, cand .........cosmarul "efectul solenza". A INTRAT APA IN LOGAN mozerfuckerși.
            Ridic covorasul de cauciuc fata, mocheta umeda cam 1/3 din suprafata. cea din spate uscata doar pe covoras apa. Masina a stat parcata pe un trotuar jumate jos jumate sus, cu partea dreapta mai ridicata fata de stanga. chederele nu au facut fata. Chiar si asa nu e normal.
            Toate astea s-au intamplat dupa furtuna de azi noapte, si ploaia torentiala care s-a abatut asupra orasului.

Intrebare de 1 milion: Crede cineva ca imi voi mai lua vreodata Dacie?

Daca bag niste silicon sanitar in linia aceea de la cheder doar in zona respectiva, are ceva?
            Attached Files
            Last edited by Archangel80; 29 August 2013, 21:39.

Comment

• Nu ma intereseaza milionul, totusi e bine sa-ti asumi ceea ce spui.
              Originally posted by Archangel80 View Post
              La banii care i-am dat pe Logan, masina e prea fiabila. Pe bune acum. .
              Suntem prea rupti in cur, unii din noi, pentru alte masini.
              In alta ordine de idei, ai fost total neinspirat cand ti-ai ales topicul asta sa te plangi ca-ti ploua in masina.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Si uite cum Dacia, pierde teren, incet, incet. E vina lor. Asta e.
                Last edited by Archangel80; 29 August 2013, 22:22.

Comment

• Unii ar accepta sa le si ploua in masina, ca deh, n-au dat asa mult pe Logan ca pe alta marca.
                  Daca masina e low cost, e permis orice.

Lasa, ca la Logan 2 au pus astia niste chedere, zici ca-s burdufele de la autobuzele articulate. Sigur nu mai intra apa (decat pe unde lipsesc tot felul de protectii).

In alta ordine de idei, ai fost total neinspirat cand ti-ai ales topicul asta sa te plangi ca-ti ploua in masina.
                  Nu prea inteleg de ce acest user face pe moderatorul pe aici, cu oricine nu e de acord ca Dacia e cea mai fiabila masina.
                  Aici se trec probleme de fiabilitate si asta e una.
                  Daca unuia ii cade caseta de directie si va fi indrumat spre topicul specific, inseamna ca acest topic trebuie inchis.
                  Last edited by mr.K; 30 August 2013, 08:58.

Comment

• Nu am sa inteleg niciodata cum unii accepta si chiar sunt multumiti ca au prbl cu masina, chiar le rezolva ei si se declara satisfacuti de ce au facut, cand ea trebuia din fabrica sa nu aiba nevoie de extra izolare, ceruiere, si extra orice. Multi merg pe principiul, daca ma duce de la A la B, e Ok, chiar daca stau cu picioarele intr-o baltoaca, si aici mai adauga fiecare ce prbl a mai avut.
                    Ma gandesc ca vin temperaturile mai mici, si iar incepe sa scartaie scaunul, bordul, portierele...hăăăăăă.

Comment

• Au condus numai masini mai proaste ca Loganul, de aia. E normal sa spui ca hamsia e cel mai bun peste, daca n-ai gustat somon.

Ar trebui nu mai posteze aici decat cei care dau declaratie in scris si in plus, jura cu mana pe Bibiblie/Coran ca Loganul e o masina fiabila, indiferent de ce probleme au intampinat.
                      Pretul mai mic justifica orice neajuns care a aparut la masina.
                      Last edited by mr.K; 30 August 2013, 09:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca e sa o dam in diverse...hai s-o dam, frate: o mai fac unii pe moderatorii findca nu se simte prezenta moderatorilor, ca unii (nu zic cine, persoane "importante" sunt 25 ore/zi, 8 zile/saptamana, 366 zile/an fix pe forum si o tot dau obsesiv cu cat de proasta e Dacia!
                        Gata, multumim, ajunge, umpleti inutil cu zeci de pagini goale de continut orice topic gasit!
                        Cocalarim dracului si forumul asta, glume proaste, idei putine si fixe, nimic util si la obiect!
                        Avem un personaj care s-a facut de ras folosind moartea unor oameni ca argument in discutie, alt caracter care-si schimba parerea o data la 2 zile, si bineinteles cel care inchide ochii, strange pumnii si zice NU, NU, NU...Dacia!
                        N-a vazut o referire tehnica, nu un sfat pentru rezolvarea unei probleme, nu o informatie ceruta, (ba da, dar in final era eronata)...
                        Mai oameni buni, cititi mai mult, ascultati mai mult, ganditi mai mult...si SCRIETI mai putin! Aveti dreptul la opinie dar nu-i tampiti de cap pe toti cu omniprezenta si omnistiinta dumneavoastra!
                        ONTOPIC: Loganul e un compromis intre pret si calitate, are minus-uri la capitolul confort, aspect si finisaje dar este o masina fiabila in categoria ei de cost. E fiabila prin simplitatea constructiva, prin mecanica de tip mai vechi dar testata si ras-testata timp de ani.
                        Revin: v-as fi recunoscator daca nu as mai vedea atat de des, pe orice topic, la orice problema...eternii useri X, Y, Z...as vrea sa mai citesc si parerile altor persoane. Multumesc...ironic, dar civilizat, sper.

Comment

• Din punctul meu de vedere, idei fixe au si cei care afirma ca e cea mai fiabila prin prisma costului de achizitie.

Asa ca si eu m-am saturat de vajnicii avocati ai apararii Loganului.
                          Vreau sa fie lasati in pace sa-si spuna parerile si userii care au ceva impotriva Loganului, dar nu se poate, aceeasi useri T, U, V apar si tabara pe sarmanul om ce are ceva de spus.

Comment

• Cate din cele 10,727 de posturi sunt cu informatii esentiale si cate sunt cu nemultumirea ta fata de logan ? Ok, am inteles, te-a dezamagit profund Logan-ul, respect parerea ta si a celorlalti, eu ca si ceilalti daca as avea mai multi bani este oarecum normal sa ne mutam tabara in randul celor cu masini premium sau cu o clasa macar peste Logan, dar situatia noastra financiara ne-a impus sa cumparam o masina pe care tu o consideri o gluma pe roti.
                            Tocmai de aceea te rog vin-o cu solutii in acest sens, batjocura si rea vointa nu ne va ajuta cu nimic.
                            Respect si din partea mea, asta pentru ca esti dintr-un oras cu adevarat frumos.
                            sigpic

Comment

• Tocmai de aceea te rog vin-o cu solutii in acest sens,
                              Solutia vine de la fabricantul marcii, eu sunt utilizator al masinii.

Solutia reala e sa aveti bani sa reparati tot ce se strica.

Cate din cele 10,727 de posturi sunt cu informatii esentiale
                              Destule. La tot ce s-a intamplat am scris cum am rezolvat.

Ultima problema: inchiderea centralizata la usa dreapta spate nu mai functioneaza din telecomanda sau buton bord..
                              Last edited by mr.K; 30 August 2013, 19:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 1. De ce am gasit centura soferului uda dupa cateva zile de ploaie ? Pe unde intra apa ??

2. Spunea cineva ceva de cresterea vanzarilor Dacia in Germania.... In luna iulie 2013 Dacia Sandero s-a vandut in numar de 1701 exemplare . Comparativ , Golf 7 s-a vandut in numar de 18.884 in aceeasi luna a anului curent.

In total, in 2013 s-au vandut 137.108 Golf (toate variantele ) iar Sandero doar 10.603. Sursa :Auto-Bild din Germania (revista cumparata personal ).

O saptamana cat am stat la ei , am circulat aproape zilnic cu Loganul din dotare, am vazut 2 Duster ,1 Logan PH 1 visiniu , 4 sau 5 Sandero.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google