Problema Scaun Reglabil!!!!!please Help!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Scaun Reglabil!!!!!please Help!!!

am urmatoarea problema cu scaunul de Logan, nu coboara destul am comparat cu altul, astept sugestii, pareri, de la cei care poate s-au confruntat cu ceva asemanator, multumesc anticipat.

si mie mi s-a intamplat la scaunul masinii mele, eu am ridicat si coborat scaunul de mai multe ori pana s-a "asezat" cum trebuie, intr-un fel a fost obligat sa se aseze sub 115 kg. nu prea a avut de ales, cauta un prieten cu "greutate" roaga-l sa te ajute...
    Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)

Comment

sal

mda cam asa ceva eu am pana in 70kg deci nu se pune), merci de sfat sper sa fie doar atat, ar putea fi cv si mai grav?

Comment

sal

am dat jos scaunul si am vazut era sudat pe la toate balamalele cum naiba sa mai coboare, deci sa mi bag **** in ei cu dezmembrarile lor (fara suparare la cei de pe forum) ca mi au vandut in scaun ''perfect''. in fine bine ca are reglajul lombar

Comment

da ala functioneaza sau e sudat?ai patit ca minecand am luat un tv lcd pentru niste piese sa pun in altul.surpriza tv-ul era gol,avea doar ecranul si difuzoarele.restul ...si la mine nevastamea zice ca nu vrea sa stea scaunul la locul lui.cand ma asez eu nu mai face figuri.
          Last edited by margelatu; 4 June 2012, 15:52.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

sal

functioneaza inainte/ inapoi pe sina, inainte/inapoi prin rotita aia din dreapta, reglajul pe ''inaltime'' e de 2-3cm, plus ca nu ramane pe pozitie ar fi trebuit sa mai coboare vreo cativa cm, am probat alte scaune tot de Logan, am observat suduri si la una din balamale ii fisurat, ce sa zic asta e, a coborat cu putin fata de cel original (bun), asa ca aveti grija de unde cum cumparati, mai sigur la fata locului, se pare ca nu toti mergem pe cartea increderii,

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google