If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu se mai aprinde si nici nu mai canta mp3-ul, practic nu este alimentat deloc.
M-am uitat la sigurante si nu pare sa fie de acolo . Siguranta radio este buna.
ce sa fac?? a mai patit cineva?
Nu ar trebui sa aiba treaba cu antena,cel mai probabil este o alta siguranta,nu cred ca trebuie sa fie strict ce-a de la radio buna.Verifica-le si pe restu.
Bine asta in cazul in care nu ai uitat cumva sa ne mai spui ceva:
ceva suc pe el?Din greseala.........
Nu stiu ce alta siguranta ar mai fi ...?Nu trage in mine ca la genu asta de probleme nu cred ca o sa vina nimeni cu solutia.Tot tu o sa ii dai de cap.Noi mai mult de a ne da cu parerea nu avem ce sa facem pentru ca nu prea dai detalii.Bine ce e drept din cate spui tu nici nu prea ar fi ce detalii sa fie ..!
De ars sau ceva de genu asta chiar nu cred.Trebuie sa fie ceva simplu...
Mi-a zis cineva ceea ce a zis si andrei. Asa am facut si si s-a rezolvat. Am scos casetofonul din bord , i-am scos siguranta am bagat la loc si gata! Mi-a spus un prieten ca e de la mp3-urile contrafacute. Este adevarat??
Se mai da si un search ca am explicat de multe ori cum se deblocheaza magnificul cd player blaunkput , cu scosul sigurantei din spate sau scosul cdului blocat cu pumnul sau cu scurtcircuitarea contactilor de la fata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment