Am un logan 1.4 benzina..si am o apasare.. cand semnalizez dreapta sau stanga, cand aprind avariile sau cand dau cu spatele nu scoate sunetu click-uitu .. unde as putea sa ma uit, sau ce trebuie sa fac.. idee ? multumesc frumos
Nu Se Aude "clicku Clicku" La Semnalizari
Collapse
X
-
-
am patit si eu o data cu semnalul din stanga, dar nu facea masa vechea problema cu stopurile din spate, incearca sa dai stopu jos sa cureti un pic masa so pui la loc si sa te uiti la pini din mufa sa nu fie ruginit sau murdar, mai strange un pic pini aia sa intre mai fortat in mufa din stop cu o surubelnita micuta, daca nici asa nu se rezolva vezi cu buzzeru
Comment
-
am patit si eu o data cu semnalul din stanga, dar nu facea masa vechea problema cu stopurile din spate
daca iti functioneaza semnalizarile dar nu se aude inseamna ca e vorba de acel buzzer cum au spus si colegii in posturile precedente.
Comment
-
[QUOTE=adytzul89;1267564]si deci nu am nici un bec ars, se aprind toate, doar ca acel sunet nu scoate si unde gasesc acel "buzzer" si cum as putea sa-l fac sa se auda cat de cat sa fie auzit dar mai intai cum dau de acel buzzer ..[/QUOTE
scoti mufa,dai uch de pe masina si il desfaci.inautru se vede ca in poza.buzzerul e ala negru din coltul din dreapta sus,ala cu o gaurica.Attached FilesWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Mr.Sebi View PostPai daca e ce spui tu inseamna ca nu se aprindeau deloc semnalizarile atunci cand dadeai comanda...
daca iti functioneaza semnalizarile dar nu se aude inseamna ca e vorba de acel buzzer cum au spus si colegii in posturile precedente.
Comment
Comment