Problema Ciudata Nivel Carburant

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Ciudata Nivel Carburant

am un dci din 2006 preferance si de curand mi-am montat CB pt consum,dupa care am facut plinul la masina. eee.. de atunci si pana acum(o luna) am parcurs 275 km,fara ca nivelul liniutelor de la carburant sa scada,am 9 liniute., si mi se pare ciudat k n-a scazut deloc.am intrat in meniul Cb-ului si ,intr-adevar imi arata 50 litri.cineva m-a indemnat sa schimb sonda de carburant,dar nu sunt sigur 100% ca e problema cu ea. cei care ati avut o problema asemanatoare sau care stiti primele simptome ale defectiunii sondei de carburant,va astept sfaturile si solutiile la problema mea.

Daca ai umplut rezervorul pana sus e posibil sa faci si 400 km pana dispare prima liniuta. Incearca, totusi sa resetezi bordul.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

cum se reseteaza?

Comment

Intri in meniul in care vezi litri in rezervor si tii apasat pe butonul de pe ceasuri pana se opresc acele.
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

s-a rezolvat problema,cred. astazi la fix330 km efectuati ,a scazut prima linie si dupa vreo 30 km si urmatoarea,cred k si-a revenit, deci nu alimentati pana in "gura" pt k se deregleaza sonda. multumiri celor care m-au sfatuit

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google