Problema Ventilatie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Ventilatie

Salut,

Am urmatoarea problema: nu se mai simte ventilatia prin unul din aerotoarele centrale. Sa fie vreo problema de ventilator? Celelalte 3 merg. Daca ati avut o problema de genul asta va rog sa-mi spuneti ce ati facut.

Mersi!

Nu-i problema de ventilator, e un singur motoventilator pt toate gurile de aerisire. Poate ti s-a infundat cu vreo frunza sau hartie sau...Dracu stie scoate grila de la gura de ventilatie care nu merge, inchide restul guriloe de ventilatie, da aerul numai spre fata pasagerilor (din butonul de directionare al aerului de pe consola), ventilatia la maxim si baga aspiratorul pe respectiva gura de ventilatie. Daca nu se desfunda, opreste ventilatia si lasand restul cum am zis mai sus incearca sa sufli cu ceva in instalatie, tot prin gura infundata. Daca nici asa nu ajungi la un rezultat, mergi la service.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Incearca cu viteza 4 la ventilator, tinuta asa cateva minute si cu aerul prin aeratoare. Daca nu merge, incearca ce a zis csebalyn.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mersi!

Am rezolvat!

Comment

Pe urma cum ai rezolvat problema?

Comment

Pai am facut cum mi-a sugerat csebalyn si si-a dat drumu.

Comment

Ok. Deci inchidem aici...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google