Tablou De Bord PRESTIGE

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tablou De Bord PRESTIGE

Salutare,

Cum spuneam si la My Ride... Am nevoie de ajutorul vostru... Vreau sa-mi inlocuiesc ceasurile de bord cu unele Prestige... Problemuta ar fi urmatoarea... I-mi trebuie un meserias care sa scrie/rescrie in CB kilometri reali din momentul schimbari

Multam,
    Attached Files

Schimba doar folia cu gradatiile si nu trebuie rescris nimic. sau tu deja ti-ai cumparat bord de prestige? in cazul asta, ai doua variante. il vinzi si-ti cumperi doar folia, sau bagi folia de prestige in bordul tau si vinzi un bord normal.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai cand ai cumparat bordu trebuia sai zici ce lui de la care l-ai luat ca te ajuta el...

sigpic

Comment

Bordul l-am luat cu ceva timp in urma de la colegul nostru silviu_79... Acum i-a venit timpul sa-l montez... Deci am nevoie de sfaturile voastre...

Comment

Deci puteai sal rogi pe silviu sati scrie km , eu asa am facut singura solutie e sa i-l trimiti inapoi si sa-l rogi sati scrie kilometri

sigpic

Comment

Ok. Te-ai cam grabit, dar na, o sa recuperezi din bani. Fii atent ce si cum sa faci.
            desfaci suruburile torx de sub cochilia volanului si-o dai deoparte. Desfaci suruburile ce tin ceasurile de bordul masinii. Tragi de carcasa de sus a bordului, sa iasa din palnsa mare de bord. Apoi scoti ceasurile de pe masina. Scoti masca de pelxiglas de la ambele borduri; faci un semn fin cu creionul pe gradatiile bordurilor, la varful acelor, sa n-ai probleme la remontare. Scoti acele targand de ele pe directia axelor motoarelor, fara sa le indoi (daca ai mana fina, ies cu un patent cu ceva cauciuc pe varf, sa nu zgarii plasticul); dai fata afara. Pui folia si fata de la bordul de prestige pe electronica bordului tau; pui acele la loc, dar nu apesi pana freaca in folie, nici nu le lasi sa aibe distanta mai mare de 3mm fata de folie, ca se vor vedea led-urile noaptea pe langa ace si nu arata bine. Folia ta si fata bordului original le folosesti sa asamblezi bordul de prestige ce l-ai cumparat, faci la fel ca la al tau, grija la ace.
            te duci la masina si fara sa insurubezi tabloul de bord faci autotestul (ala in care acele merg singure) si te uiti sa fie indicate corect turatiile si vitezele (sa nu-ti arate 115 in loc de 120 sau 3100rpm in loc de 3000, ai prins ideea; daca iti arata eronat, opresti contactul, scoti acele si le repozitionezi, dar nu apasate definitiv si reiei testul. Cand e ok, mai apesi un pic pe ace sa fie puse bine pe pozitie); autotestul il faci pt ambele borduri. Asa, acum pui plexiglasul pe ambele borduri, pe ala care arata a prestige dar de fapt e bordul tau il reasamblezi pe masina, fixezi surtuburile din plansa de bord, pui capacul inapoi peste ceasuri si-l infigi in plansa mare de bord batand usor in el, ca are cleme si trebuie sa intre la loc, montezi cochilia volanului si soti la licitatie un bord obisnuit, cu 0km pe el, ca sa recuperezi din paguba
            daca mai ai nelamuriri, da-mi pm...
            daca e clar, spor la treaba!
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multam de explicatie Seba... Daca asta v-a fi ultima solutie pana sambata la intalnire... O voi face

Comment

Problema a fost rezolvata... Rog un moderator sa inchida s-au chiar sa stearga... Multam

Comment

Nu se sterge, ca poate mai intereseaza si pe altii, dar se va inchide.
                  Apropo, colegul GGI78 a schimbat bordul cu cel de prestige si i-a rescris km acestuia din urma.
                  Last edited by Seba; 1 June 2008, 18:13.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google