Limitare Viteza Din Service

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prin "furtunasele" alea circula curent scuza-ma, nu m-am putut abtine...
    colegii ti-au spus foarte bine sa le cureti cu smirghel fin, dar au omis un lucru: pe interiorul cilindrului de contact, caci acea parte a fisei vine in contact cu bujia. Degeaba cureti exeriorul fiselor...
    probabil se va rezolva problema, daca zici ca atunci cand schimbi pozitia fiselor se produce scanteia. Sfat: nu te tine de amsina cand umbli la inalta tensiune! Prin fisele alea circula 25000-30000V sau uneori mai mult, depinde de sistemul de aprindere folosit. Da, ei citit bine, nu e greseala
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nush ce sa zic. Al meu de 1.4 original a avut tupeul de a-mi arata pe bord 190 km/h.Ce e drept eu i-am dat sanda de la inceput ,nu l-am lasat usor niki in rodaj.Acum de orice logan 1,4 nu imi e frica ,fuge destul pt puterea ei.Sunt multumit de masina chiar daca unii zic"........Loganu..........Rabla

Comment

Poftim?190 km/h ? E ceva dereglat in ceea ce spui tu...Ori ceasurile, ori ochii...

Comment

Nu are cum sa fuga mai mult de 160 km/h poate in vale, dar valea sa fie din bucuresti pana in constanta.Din ce ai spus tu cred ca nu ti potrivit bine acele din bord cand ti ai schimbat ledurile,asa pot si eu sa o fac sa fuga 140 cu a 2 a
          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Ba se poate. 190 km/h in vale, cu vant din spate e oarecum posibil. Daca consideram si eroarea vitezometrului, un 175 km/h real e realizabil.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Viteza maxima a loganului 1.4 se discuta pe alt topic...Aici discutam despre o problema a masinii, care nu-i permite acesteia sa depaseasca 140km/h...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Va multumesc mult de tot :* am schimbat toate fishele > raman dator cu o lada de bere :* 175 Km/ h =P~ 10x baietii ><

Comment

Ok . Asteptam . Se poate inchide acum , nu ?
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Dupa mine da ms :*

Comment

Deci... Se inchide.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF