Bataie pe spate la trecerea peste denivelari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie pe spate la trecerea peste denivelari

Am si eu o problema... Cand trec cu masina peste o denivelare (cand dau cu spatele) se aude un zgomot ciudat un tronc ceva ..... Dar nu face de fiecare data asa, cand am fost la revizie la 20.000 de am zis de chestia asta si au incercat sa vada de la ce face sunetu ala si nu au reusit sa-l reproduca. Are cineva idee de la ce ar putea fi ???
    Last edited by crististreulea; 8 June 2008, 18:54.
    Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
    www.upgradefaruri.blogspot.com

Aceeasi problema am avut si eu. E ceva la amortizoarele din spate. Am rezolvat pe garantie

Comment

La mine se aude pe fata..... Dar ce i din service nu au reusit sa reproduca sunetu.... Si pentru garantie cum fac ???

Comment

Te duci la service, urci un mecanic in masina, il plimbi putin pana aude si el zgomotul si gata. Sa puna mana sa rezolve treaba. Din pacate Romania e plina de mecanici care habar n-au meserie.

Comment

Daca e ca la mine, nu te speria.Am crezut ca era de la unul din amortizoarele de pe spate, si cand colo......Erau slabite niste suruburi ce tin repartitorul de frana pe spate( cred ca asa azis mecanicul)

Comment

Se poate sa fie si de la scut, sa fie suruburile slabite...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am avut si eu un sunet asemanator tot pe spate dar a fost nustiu ce de pe la frane pe spate se auzea numa cand dadeam cu spatele si puneam frana
              sigpic

Comment

Am incercat si eu faza cu frana si se pare ca in multe cazuri da rezultate.... Acu sa vad vreau sa sun sa mi fac programare la service sa vad de la ce e....

Comment

Am avut si eu sunetul pe fata....Era de la scut ...Suruburile erau destranse...Tipii de la service au zis ca ei strang suruburile dar nu intra in garantie si tre sa platesc vreo 40 ron ...De atunci am renuntat la garantie

Comment

Offtopic: la super mega serviceul din resita? Ma mir ca nu ti-au luat taxa de intrare pe poarta service-ului...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ai mare dreptate morpheus2kro cel mai bine te duci la service ca sa vada niste profesionisti adevarati care este treaba acolo si ce se intampla cu masina ta.Eu sunt intru-totul de acord cu decizia ta
                      sigpic

Comment

Kata si unde mai exista niste super ultra profesionisti in romanica asta? La un service auto?la un service cand te duci vi sigur cu alta defectiuni plus aia care o aveai
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Ten.........Asa este dar eu am vrut sa zic ca mai bine isi baga nasul cei de la dacia decat cine stie cine
                          sigpic

Comment

Fara suparare, insa numele topicului e mai mult decat derutant...Sigur e in limba romana?
                            Problema e pusa foarte bine si recunosc ca si la mine se aude acest zgomot undeva in spate...
                            Mai grav e ca nu am timp sa ajung la service...Insa sper ca voi reusi pana nu se duce naibii garantia...

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google