asa vine montata pe masina
Sunet de la directie, volan stramb, trage dreapta
Collapse
X
-
Salutare am revenit dupa vizita la service....am facut unghiurile care intradevar nu erau centrate bine...dar aveam dusa bucsa stabilizatoare si aia anti ruliu pe dreapta si de aia mai batea...si inca imi trage dreapta pt ca inca nu le am schimbat...nu aveau in service si nici timp sa mi le schimbe...eru altii programti dupa...in schimb am atasat o poza cu rezultatul reglarii...poate va faceti o parere sa imi ziceti cum e...ca eu nu imi dau seama:P...a si inca cva...m a intrebat daca nu cumva a fost lovita pe partea dreapta sau undeva...pt ca ceva nu putea fi reglat din cauza respectivei lovituri...Attached FilesLast edited by RadooVL; 16 July 2012, 15:39.
Comment
-
Va salut..am si eu o problema la caseta de directie, se misca volanul in stanga si dreapta cand merg pe un drum cu denivelari..am inteles ca se poate strange surubul impingator ca sa fie mai fix volanul.
Se poate strange fara sa demontez caseta de pe masina? Are siguranta sau este un fel de clichet acolo si sare cand strang??
Caseta este cu servo 1,6 mpi.
Multumesc!
Comment
-
Nu stiu daca e la fel la casetele cu servo, dar cand aveam Ambiance-ul fara servo am strans surubul de la caseta de directie, folosind o cheie hexagon destul de mare. Surubul era localizat undeva in spatele casetei, ca sa ai acces trebuie sa demontezi roata stanga fata sau masina pe canal sau elevator.
Comment
Comment