Probleme Nerecunoscute De Producator - Vopseaua Se Cojeste!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Nerecunoscute De Producator - Vopseaua Se Cojeste!!

Se pare ca nu sunt singurul caruia au inceput sa ii apara astfel de probleme.La o scurta citire a forumului am mai gasit 1-2 topicuri,deci clar ceva se intampla si trebuie sa luam masuri.

Problema e ca vopseaua se cojeste pana la stratul tablei,apar unele pete care se extind/apar altele noi pe zi ce trece.

Eu am fost si la reprezentanta,am luat legatura si cu Vocea Clientului si am fost tratat cu lipsa de respect si explicatii pe care nici un copil nu cred ca le accepta (excremente de pasari).

Uploadez cateva poze si un video ca sa va dati si voi cu parerea si raspunsurile oficialilor si ultimul mail care se pare ca intarzie sa apara.
    Cine este interesat de problema cititi si raspunsul lor.

Va rog,cei care intampinati astfel de probleme sau aveti cunostinte sa postati aici poze (sa avem o oarecare ordine) intrucat sa stie ca cei de la Dacia verifica astfel de topicuri si chiar sa revenim cu un mail catre ei cand se vor strange suficiente persoane clar deranjate de calitatea serviciilor si raspunsurilor lor!

Video aici: http://www.youtube.com/watch?v=lURNUWdNE0U
    Attached Files

Acelea chiar sunt rahatele de pasare. Tabla e proasta, vopseaua subtire, iar rezultatul este fix ala.

Comment

Are dreptate Cezar, sa vezi in Constanta ce semn ramane in urma unui rahat de pescarus necuratat la timp.

Comment

Ba mai mult, pozele tale nu pot fi luate in considerare, deoarece pot fi photoshopate. Pozele trebuiesc facute strict de constatator.
        Nu ai ce sa faci. Putin dai, putin face.

Comment

Nu stiu Cezar,eu contest lucrul acesta.Vreau dovezi!
          Acasa am garaj,masina aolo sta,iar cand sunt plecat sta in aer liber.Excremente au fost,sunt nebun daca zic ca nu,dar nu au stat pe masina!!Aici e marea problema.

Nu am vazut nicaieri ca un excrement de pasare sa aiba aceste efecte!
          Mai adaug si faptul ca de fiecare data cand am trecut la reprezentanta nu eram singurul care se plangea de aceste pete.
          In video se vede mai bine.

Au facut si ei la reprezentanta aceleasi poze.In opinia mea ziceam ca cineva sa vada cu ochiul,nu din poze,care au avut o calitate mult mai scazuta decat ce am pus eu aici si mai ales sa dea un verdict.

Pariez ca ei au un "template" dupa care raspund tuturor problemelor legate de vopsea..cauze externe.

Comment

Plus ca garantia anticoroziune e cel putin hilara: "oferim garantie x ani, doar daca nu sunt factori externi ce ar putea afecta materialul". Ei du-te...dar unde sta masina? In vid? )
            Garantie falsa, aia e. E clar ca a corodat de la exterior, asa ca du-te si da-le cu firma in cap ca ce? Ei ti-au vandut masina ce are garantie anticoroziune 6 ani, doar daca apare datorita unui defect de fabricatie (adica ceva lipsa de vopsea).
            Eu as fi vandut cu garantie anticoroziune 25 de ani, ca tot aia e. Sau pe viata, ca suna frumos si atragator.

Ce dovezi vrei, ca eu n-am inteles...

Singura modalitate de a face un scandal este sa-i actionezi in instanta si sa iei un expert, pe banii tai evident. Si ii vei pierde. Stii de ce? Pt ca urmele de coroziune sunt rotunde si respecta intocmai paternul unui rahat de pasarica. Orice judecator va vedea asta.
            Ce nu intelegi, este ca ai cumparat o masina care in conditii ideale, nu rugineste. Acum daca se caca toate pasarile pe ea, mergi la tara si ai pietre multe ce zboara pe aripi, cu ce sunt Dacia de vina, mai ales cand ai dat 2 lei 25 pe ea?

Si da, la alte masini nu prea apar de genul asta, insa tare cred ca ai lasat un gainat foarte mult timp pe ea.
            Last edited by Cezar; 13 July 2012, 17:58.

Comment

Eu inca astept si alte persoane cu problema asta si sper ca o sa facem ceva.

Loganclub nu o sa fie nici primul nici ultimul forum unde o sa apara mesajul asta si crede-ma ca or sa fie oameni care vor lua in considerare asta.

Comment

Du-te bre de aici. Am mai vazut dintr-astea
                Pun la bataie un vin de 26 ani.

Cert este ca ai luat o masina ieftina. Trebuie sa fii atent cu ea. Cam asta e povestea...

Comment

Cu gainatul nu ai decat sa ma crezi pe cuvant.
                  Si referitor la forma..da, este destul de dubioasa.

Dar uita-te la prima poza.Sau mai bine aici.Asta ce mai e?Pipilică?
                  Attached Files

Comment

Se vede clar ca a fost o substanta lichida. N-ai cum sa castigi, uita.
                    Mai bine iti canalizezi atentia in alta directie. N-ai ce sa le faci, decat sa schimbi masina.

Comment

Pai asa ajungem la vorbele tale..
                      Dar eu sunt Toma necredinciosul si m-am oferit sa le dau masina,sa puna ei reziduuri pe ea cateva zile si daca apar astfel de pete eu ii las in pace.

Problema e ca s-au dat la fund si nu mai raspund acum.Dar la faza asta nici nu ma astept sa ma ia in considerare.

Comment

Nu se poate asa ceva... Astea sunt vorbe din spatele blocului, in lumea reala nu exista asa ceva

Comment

Am un vecin cu probleme mult mai grave..asteapta sa vezi acolo explicatii.

O sa pun poze cu masina lui peste o zi deoarece momentan e plecat din Bucuresti.
                          Last edited by CataLiNNN; 13 July 2012, 18:18.

Comment

Pricepi ca nu se poate lua in considerare "luati masina si faceti ce vreti cu ea, sa vedem daca iese la fel".?
                            Eu daca as fi avocat, expertiza ar fi considerata nula, pt ca nu ai cum sa reproduci in mod fidel ceva ce crezi ca s-ar fi intamplat.

Totusi, esti constient ca ai luat o masina ieftina, cu 2-3 straturi de vopsea, nu? Ai citit certificatul de garantie, nu? Ti-ai dat seama ca e un mare fas garantia anticoroziune, nu? Daca da, ce mai vb aici? Ti-ai asumat riscurile si asta a fost.

Comment

Corect,faza cu lasatul masinii la ei pica.Eu vreau doar ca sa faca ceva in privinta vopselei,avand certitudinea ca nu sunt singurul.

Iar personal nu consider ceva ieftin la 8600euro,cand am avut posibilitatea sa iau ceva SH cu 5-6000 si nu aveam problemele cu vopseaua.Si asta dupa 2 ani in care am mers nici 21.000 km.

Nu zic mai multe decat ca am fost sfatuit chiar de unul din reprezentanti sa insist pe tema asta pana nu iese din garantie.Raspunsul lor e la fel pentru toata lumea.Iti dai seama cam ce parere mi-am facut in momentul ala.

Sunt doar nemultumit si am ajuns sa ma bucur ca dimensiunea acelor pete la mine nu este mare si ca nu se vad decat de aproape.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google