Se mai intampla...
Probleme Nerecunoscute De Producator - Vopseaua Se Cojeste!!
Collapse
X
-
Si eu am asemenea pete pe plafon , numai ca la mine e distrusa numai vopseaua, chitul e in stare buna.Se vede stratul de vopsea incredibil de mic.Am avut o insecta cam maricica lipita de plafon intr-o noapte.De dimineata cand am dat-o jos s-a luat si vopseaua de sub ea.Intr-un alt caz, am tinut-o sub un pom intr-o noapte si de dimineata am gasit o pata (seva sau visina) sus pe plafon.Cand am dus-o la spalatorie s-a luat si 1 cm de vopsea. Am atatea gauri in vopsea pe plafon incat zici ca este tabla de sah.Ma gandesc serios sa-i colantez plafonul si capota.Cert este ca vopseaua de pe logan este o mare pacaleala, un mare boom.Daca ai bani de un sh bun sa nu-ti iei never petarda de logan.Faza cun indepartatul excrementelor de pasari nu prea tine.Ce faci cand te culci seara la 20 si la 21 apare pasaroiul cu excrementul pe capota? De dimineata cand stergi excrementul se duce si vopseaua.Nu poti dormi cu masina in pat.La mine sunt n cazuri cand excrementul sta doar cateva ore si cand il iau cu o carpa uda se duce si vopseaua.Last edited by karlos12; 13 July 2012, 19:57.
Comment
-
Am si specificat "cu o carpa uda"..Tin carpa uda din abundenta pe excrement vreo 3 min. Am si o sticluta cu apa in portbagaj special tinuta pentru acest scop.Cu cat intarzai mai mult cu el pe capota cu atat paguba e mai mare.Ce trebuie sa ai in masina daca esti loganist? O carpa si o sticla cu apa pe langa trusa si stingator.
Comment
-
Am şi eu o bijuterie de "tatuaj" pe maşină, tocmai de la un excrement de dracu ştie ce care cred că a avut diaree aşa mare şi umed era rahatul. Nu l-am băgat în seamă şi am spălat maşina după vreo 3 zile şi a apărut surpriza: Rahatul şi-a lăsat amprenta pe vopsea exact cum era forma lui iniţială, adică ca şi atunci când a fost debarasat din fundul păsării.
Să nu îţi mai spun că sub chederele de la geamurile de la uşi rugina e la ea acasă, iar reprezentanţa Dacia a spus că nu poate fi vorba de reparaţie pe garanţie.
Toate bune.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Da.......se pare totusi ca e defect de fabricatie intrucat sunt loganuri pe care rahatul de pasare sta cu saptamanile pe masina si cand e dat jos tabla e neatinsa.
Dau ca exemplu elocvent masina mea.Deseori las masina sub copaci vara sa stea la umbra si o gasesc cu gainat de pasare pe ea.Rareori ramane pe tabla gainatul si cate o saptamana, dar cand il indepartez niciodata n'a ramas ceva pe vopsea.Cred ca depinde si de pasarea care il proiecteaza pe masina.
Comment
-
Cum am spus si prin primele mesaje,eu am garaj,tocmai de aceea nu le inghit pastila cu excrementele.
Cine ma stie,stie ca abea sufar sa vad putin praf pe masina,mai ales excremente..
Prin parcari am vazut,doar pe Loganuri,tot niste pete,insa ca si cum vopseaua ar fi fost diluata.
Am cautat putin pe Google si am dat peste acest link.
Cred ca o sa le prinda bine puna reclama si in Libertatea.Vreau doar sa fiu tratat ca in momentul in care asteptau banii de la mine.
Comment
-
Daca ai dat banii cash pe ea, ai facut o mare prostie.Loganul trebuie cumparat in rate, cand la alte masini banca te refuza (salariu mic) si nu poti rezista fara masina, Dacia este un monument de prostie.Garantia la tabla nici nu exista.Am fost eu la ei cu rugina sub luneta la portbagaj dupa 5 luni de la cumpararea masinii.M-au aburit ba ca a sarit o piatra acolo (cum o fi sarit acolo 'transcende" cu mult legile fizicii), ba ca nu este rugina si ca am eu vedenii, ba ca acolo este mastic si ca rugina nu se va extinde, ba ca am lovit-o eu, dupa care am revopsit-o.Pana la urma au remediat problema dar numai pentru putin timp caci iar a aparut. Sub stratul de vopsea pus de ei, daca dai cu mana zici ca este smilgher( cred ca sunt particule de mizerie).Volanul incepe sa se exfolieze dupa nici 5000 km.Am fost nevoit sa-i cumpar o husa(urasc cel mai mult husele de volan), si acum ma plimb ca un cocalar invartind cu sarg un volan chicios.Last edited by karlos12; 14 July 2012, 08:50.
Comment
-
am patit si la mine sa se exfolieze lacul, dar cred ca-i din cauza caldurii sau ceva. in unele zone se observa cum lacul era exfoliat de stratul de vopsea (dar nedesprins) si daca dau cu degetul, incepe sa se dezlipeasca f. usor toata zona de lac. am vopsea metalizata si deasupra are lac incolor. m-am uitat la una albastru nemetalizat cu probleme de vopsea si la aia nici lac incolor nu avea.
asta-i vopseaua 'eco' pusa la misto pe masina. n-ai ce-i face.internal combustionizer
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostPricepi ca nu se poate lua in considerare "luati masina si faceti ce vreti cu ea, sa vedem daca iese la fel".?
Eu daca as fi avocat, expertiza ar fi considerata nula, pt ca nu ai cum sa reproduci in mod fidel ceva ce crezi ca s-ar fi intamplat.
Totusi, esti constient ca ai luat o masina ieftina, cu 2-3 straturi de vopsea, nu? Ai citit certificatul de garantie, nu? Ti-ai dat seama ca e un mare fas garantia anticoroziune, nu? Daca da, ce mai vb aici? Ti-ai asumat riscurile si asta a fost.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
@CataLiNNN e de la pasari...tot asa e si pe loganul meu....daca nu observ si nu curat un gainat in timp util si il lasa vreo 2 zile imi ataca vopseaua. Am chestii din astea pe cupola, pe portbagaj, pe capota, pe aripile din spate etc....
Pe garantie nu ti-o revopseste sub nici o forma singura solutie e sa o dai cu ceara in fiecare luna si o sa se limiteze efectele.
Vopseaua de la logan e foarte proasta acum si se duce imediat...daca nu vrei sa ai probeme cu ea o tii tot timpul in garaj si nu o mai scoti deloc si ai rezolvat.
Originally posted by karlos12 View PostVolanul incepe sa se exfolieze dupa nici 5000 km.Am fost nevoit sa-i cumpar o husa(urasc cel mai mult husele de volan), si acum ma plimb ca un cocalar invartind cu sarg un volan chicios.
Cum s-a mai spus si mai sus...loganul este o masina proasta calitativ si nu se merita sa dam vreo 8000 euro pe un logan nou.Last edited by usr1; 23 July 2012, 12:58.
Comment
Comment