Culmea e ca si la renaulturi (inclusiv lagune sau koleosuri) zice ca sa nu lasi rahatu de pasare pe masina. La mercedes nu stiu cum e.
Probleme Nerecunoscute De Producator - Vopseaua Se Cojeste!!
Collapse
X
-
-
Salut, am si eu aceasta problema intr un singur loc pe plafon. Aceasta exfoliere prezentata de tine cred este de la gainatul zburatoarelor. Daca ai lasato sub un pom (cum am eu in parcare) si nu o speli la timp asa se intampla, deoarece este acid si ataca vopseaua, mai ales azi cand in ind auto se folosesc vopseluri ecologice pe baza de apa.
Comment
-
Vopsea cojita pe plafon
salutare, am si eu aceasi problema cu un Logan de numai 1 an si 3 luni Black Line 1.2 16v
am constatat ca garantia DACIA este INEXISTENTA, in urma cu o saptamana am gasit plafonul "ciuruit" vorba lu' BASE, vopsea exfoliata/cojita pana la tabla, chiar si la sudurile dintre pavilion si aripa spate.
mentionez ca auto este tinut la garaj
cei de la DACIA - faimosul departament tehnic care iti spun din poze care este cauza, probabil au ceva angajati clarvazatori acolo se pronunta pe baza unor fotografii - si aplica verdictul CAUZE EXTERNE!!!pai doar nu trebuie sa o tinem in casa, eu am cumparat masina sa circul cu ea prin ploaie vant praf canicula etc
cauza este una clara :
La numarul de masini care se produce zilnic nu mai sunt respectate procesele tehnologice.
Ma gandesc sa continui demersurile la OPC si mai departe cu plangere.
Daca mai sunt persoane din Arges care au aceasi problema poate reusim ceva impreuna.
Comment
-
Nu va mai agitati ca nu rezolvati nimic.
S-a mai spus de cateva ori, dar se omite mereu: vopseaua moderna, pe baza de apa este extrem de sensibila la factorii externi. In cazul unei reclamatii la OPC, Dacia, si orice alt producator(Ford mai are asemenea probleme mari cu vopseaua) va solicita si va obtine o nota tehnica de la orice producator/importator de lacuri/vopsele(din cei cu care lucreaza: 3M, Autocolor, Ixell, etc.) din care va reiesi clar ca asemenea efecte sunt produse EXCLUSIV din cauze externe(din care cei mai uzuali sunt acizii din gainatul de pasare) si nu va pati nimic.
S-a intamplat deja in foarte multe cazuri.
Ca fapt divers, eu, cu masina din 2004, cu vopsea pe diluant, am lasat si doua saptamani gainat pe masina si nu are nimic......
Comment
-
Daca se uita cineva pe My Ride-ul meu se vede ca sunt genul care dau masina daca nu la fiecare spalarea cu ceara,la doua..dar si asa mi-e mi s-a intamplat beleaua.
Nu ma intereseaza ca e eco sau nu,eu vreau sa nu am probleme cu ea.
Nu stiu daca am postat,dar am primit mail de la spurcati,referitor la intrebarea ce voi face eu pe viitor daca tot se ataca vopseaua si mi-au spus:
Conform procedurii de analiza a incidentelor, constatarea se efectueaza doar in cadrul unitatilor service Dacia. Reprezentantii unitatii service transmit catre Departamentul Tehnic informatii tehnice si fotografii, iar in urma analizarii acestora, se decide daca aspectele semnalate se afla sub incidenta conditiilor de garantie Dacia.
In cazul dumneavoastra, s-a concluzionat ca exfolierea vopselei pe anumite elemente de caroserie, se datoreaza unor cauze externe care au deteriorat stratul de vopsea si protectie coroziva.
Tinand cont de aspectele prezentate anterior, va recomandam sa luati masurile necesare in vederea remedierii, pentru a stopa agravarea incidentului.
Sunt satul pana in gat de hotii astia!
Comment
Comment