Troncanit Suspect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci daca fac viraj stanga si se aude in dreapta este planetara?
    de mentionat ca am ambele capete de bare duse si plus burduful de planetara dreapta spart
    exista vreo scapare de planetara?

Comment

ai mai putea avea o sansa cu planetara dar ar trebui sa rezolvi problema cu capetele de bara mai intai si alte jocuri daca mai ai ca sa fii sigur ca e planetara

Comment

Originally posted by loribob View Post
        ai mai putea avea o sansa cu planetara dar ar trebui sa rezolvi problema cu capetele de bara mai intai si alte jocuri daca mai ai ca sa fii sigur ca e planetara
        am schimbat tot ce era de schimbat,pipa bieleta stg dr,burduf planetara dr ,scuturi stranse,planetara ok la verificare si imediat dupa schimbare nimic nou,acelasi zgomot
        ce o fi oare

Comment

sigur nu ai nici un joc?nici bucse la bara stabilizatoare?nici bielete stabilizatoare?

Comment

Verifica suruburile de la cadru motor mai ales cele din fata, incearca sa le strangi mai bine si astept un raspuns de la tine.Bafta!

Comment

cat de mare a fost spartura in burduf? si cat apreciezi ca ai mers asa pana sa-ti dai seama ce e spart ? ca daca a pierdut vaselina sau daca a intrat nisip acolo si a actionat pe post de abraziv sigur si-a facut joc capatul planetarei.
              Pain brings out the truth in us all...
              ...how much truth can you stand?

Comment

sincer totul se intampla de cand am facut schimbul pneurilor si al uleiului

si pot gasi decat capatul planetarei sa il pot schimba cu toate ca sigur planetara e ok?
                Last edited by parauliviu; 18 April 2010, 15:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cap de planetara din cate stiu doar cel dinspre cutie al planetarei din dreapta se gaseste , impreuna cu burduful e vreo 2 mil , daca e jocul in capatul dinspre roata atunci cam trebuie planetara cu totul.

Comment

am remarcat ca decat atunci cand accelerez in curbe face urat(troncane)

Comment

destul de logic sa troncane cand intra in sarcina si e solicitata suplimentar

Comment

am si eu aceeasi problema ca initiatorul topicului cand iau viraj la 90 grade se aude la roata stanga un sunet accentuat dar doar daca e subturata.Masina nu trage dreapta-stranga se comporta normal numai ca acel sunet ma scoate din minti.capetele de bara , pivotii si bieletele antiruliu au fost schimbate acum 20.000 km cu unele dintre cele mai bune deci.... cam ce ar putea fi ?

Comment

Bieletele antiruliu le-ai schimbat, sau bieletele de directie?
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

bieletele antiruliu

Comment

Si la mine se auzea un "trosc-trosc" atunci cand viram maxim stanga si s-a dovedit a fi de la bieleta de directie de pe partea stanga.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

da nu stiu ce sa zic , faza e ca se aude doar cand e foarte subturata masina , daca apas putin acceleratia nu se mai aude nimic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google