If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deci daca fac viraj stanga si se aude in dreapta este planetara?
de mentionat ca am ambele capete de bare duse si plus burduful de planetara dreapta spart
exista vreo scapare de planetara?
ai mai putea avea o sansa cu planetara dar ar trebui sa rezolvi problema cu capetele de bara mai intai si alte jocuri daca mai ai ca sa fii sigur ca e planetara
ai mai putea avea o sansa cu planetara dar ar trebui sa rezolvi problema cu capetele de bara mai intai si alte jocuri daca mai ai ca sa fii sigur ca e planetara
am schimbat tot ce era de schimbat,pipa bieleta stg dr,burduf planetara dr ,scuturi stranse,planetara ok la verificare si imediat dupa schimbare nimic nou,acelasi zgomot
ce o fi oare
cat de mare a fost spartura in burduf? si cat apreciezi ca ai mers asa pana sa-ti dai seama ce e spart ? ca daca a pierdut vaselina sau daca a intrat nisip acolo si a actionat pe post de abraziv sigur si-a facut joc capatul planetarei.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
cap de planetara din cate stiu doar cel dinspre cutie al planetarei din dreapta se gaseste , impreuna cu burduful e vreo 2 mil , daca e jocul in capatul dinspre roata atunci cam trebuie planetara cu totul.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
am si eu aceeasi problema ca initiatorul topicului cand iau viraj la 90 grade se aude la roata stanga un sunet accentuat dar doar daca e subturata.Masina nu trage dreapta-stranga se comporta normal numai ca acel sunet ma scoate din minti.capetele de bara , pivotii si bieletele antiruliu au fost schimbate acum 20.000 km cu unele dintre cele mai bune deci.... cam ce ar putea fi ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment