Troncanit Suspect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Troncanit Suspect

Cand i au virajul ...Cu viteza mica ..Si in treapta a 2 -a ,se aude in partea stanga fatza un troncanit ,am fost cu masina la service,unul autorizat Dacia ,cei de acolo ..Au remediat,cica,nu a vrut sa mi spuna ce a avut,citez"VRETI SA VA SPUNEM TOATE SECRETELE NOASTRE?"...Iar troncanitul a revenit iar...Dupa o zi ,acum sa ma m as duce in alta parte...Dar ,alti bani alta distractie....Si eram curios dc ar sti ceineva sa mi spune ce ar putea sa fie ?..Ce piesa at trebui inlocuita...Cv de genu !!!

Am impresia ca si astia de la Dacia au format un fel de societate secreta din moment ce nu dezvaluie secretele!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Vezi sa nu fie planetara de vina!!! Daca faci viraj stanga se aude in dreapta? Daca da e sigur planetara

Sau invers: daca virezi dreapta se aude in stanga?
      Last edited by andrei; 4 June 2008, 13:44.
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Am vb serios ...Asa mi s a spus....,iti dai seama ..Ca imi venea sa i strang de gat!!!!

Deci....Cand virez stanga..Se aude in stanga....Cand virez dreapta tot in stanga se aude....(.P dreapta tocmai am schimbat bascula)
        Last edited by andrei; 4 June 2008, 13:44.

Comment

Du-te tot la ei nu la altii pt ca ai garantie si la piese si la manopera 6 luni parca .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Ia-te rau cu ei in gura ca altfel nu rezolvi.Ce am patit si eu cu ei,nu vreau sa pateasca nimeni,sunt niste magari.Daca nu esti tupeist nu rezolvi nimic.
            sigpic

Comment

Zgomotul se aude in orice treapta de viteza?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Zgomotul de aude....La virajele de 90 de grade...Ceva de genu ....Care de obicei se i au cu ....1-a sau a 2 - a ...!!!!

Comment

Daca zgomotul e un fel de tacanit continuu, e de la planetara sau de la pipa bieleta.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andreyypad View Post
                    Cand i au virajul ...Cu viteza mica ..Si in treapta a 2 -a ,se aude in partea stanga fatza un troncanit ,am fost cu masina la service,unul autorizat Dacia ,cei de acolo ..Au remediat,cica,nu a vrut sa mi spuna ce a avut,citez"VRETI SA VA SPUNEM TOATE SECRETELE NOASTRE?"...Iar troncanitul a revenit iar...Dupa o zi ,acum sa ma m as duce in alta parte...Dar ,alti bani alta distractie....Si eram curios dc ar sti ceineva sa mi spune ce ar putea sa fie ?..Ce piesa at trebui inlocuita...Cv de genu !!!
                    Aceeasi probl am avut-o si eu . Masina am cumparat-o la mana a 2a. Cand luam viraj dreapta se auzea un troncanit in roata stanga fata. Am mers in service cu vanzatorul si am ridicat-o pe elevator. Acolo, mecanicul se cam codea sa spuna ce are, dar pana la urma a zis ca e ceva in neregula cu bucsa bascula inferioara (sau cam asa ceva). Oricum pana la urma mi-a schimbat bascula stanga cu totul (pe garantie). Mai am garantie inca 2 saptamani. Te sfatuiesc sa stai langa mecanic , sa vorbesti cu el si eventual sa-l stimulezi cu ceva (numai asa poti fi sigur ca-ti spune ce are).La mine a mers. Numai bine!

Comment

Am si eu aceeasi problema. Cand iau viraje la dreapta in treapta 1-a sau a 2-a si doar pe plaja de subturare se manifesta mai mult o vibratie decat un troncait. Problema este ca daca depasesc plaja de subturare nu mai face. Am fost in service si au strans putin esapamentului insa fara prea mari rezultate. Urmeaza sa mai trec pe la service cand reusesc sa am putin timp.

Comment

Daca e vorba de o bataie regulata pe viraj maxim, dar pe pertea opusa virajului..PLANETARA.Daca mai esti cu ea in garantie du-te si fa gura ,ca la mine au injectat vaselina in burduful la planetara pina l-au unplut cu 500 km inainte sa se gate garantia(solutie de 2 zile) si cind am revenit la ei cu 100 km peste limita de garantie,au zis ca sigur e planetara morcovita si ca ma costa vreo 6 mil toata distractia(la solenza,..La logan e mult mai scump),asa ca fi tupeist si baga-te tare in ei(vocea clientului,protectia consumatorului s.A.M.D.
                        Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Nu e vorba de o bataie a planetarei, este o vibratie ce se manifesta pe plaja de subturare. Daca evit plaja de subturare vibratie nu se mai manifesta. Am mai avut destule clinciuri cu cei de la service, toate datorate prostiei mecanicilor, si nu as vrea ca la insistentele mele sa transform masina in cobai pentru ei.

Comment

Ai verificat daca joaca carcasa la filtru de aer?Daca joaca desfaci unul din suruburile din fata cu o cheie inelara de 10(sint mai accesibile) si pui adaos intre surub si bucsa de cauciuc de pe carcasa filtrului o saiba si stringi la loc(numai la unul ca la celalalt o sa-i pui peste 1 an ,2 saiba cind o sa-ti apara jocul din nou).SUCCES!
                            Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Multumesc de sugestie huffy, observasem jocul de la filtrul de aer , insa este destul de mic. Vibratia se aude de undeva din dreapta jos(cum stau la volan) si din acest motiv amanam remedierea jocului de la filtru de aer, insa am sa fac si acest lucru zilele astea.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google