Cand i au virajul ...Cu viteza mica ..Si in treapta a 2 -a ,se aude in partea stanga fatza un troncanit ,am fost cu masina la service,unul autorizat Dacia ,cei de acolo ..Au remediat,cica,nu a vrut sa mi spuna ce a avut,citez"VRETI SA VA SPUNEM TOATE SECRETELE NOASTRE?"...Iar troncanitul a revenit iar...Dupa o zi ,acum sa ma m as duce in alta parte...Dar ,alti bani alta distractie....Si eram curios dc ar sti ceineva sa mi spune ce ar putea sa fie ?..Ce piesa at trebui inlocuita...Cv de genu !!!
Troncanit Suspect
Collapse
X
-
Vezi sa nu fie planetara de vina!!! Daca faci viraj stanga se aude in dreapta? Daca da e sigur planetara
Sau invers: daca virezi dreapta se aude in stanga?Last edited by andrei; 4 June 2008, 13:44.
Comment
-
Zgomotul se aude in orice treapta de viteza?
Comment
-
Daca zgomotul e un fel de tacanit continuu, e de la planetara sau de la pipa bieleta.
Comment
-
Originally posted by andreyypad View PostCand i au virajul ...Cu viteza mica ..Si in treapta a 2 -a ,se aude in partea stanga fatza un troncanit ,am fost cu masina la service,unul autorizat Dacia ,cei de acolo ..Au remediat,cica,nu a vrut sa mi spuna ce a avut,citez"VRETI SA VA SPUNEM TOATE SECRETELE NOASTRE?"...Iar troncanitul a revenit iar...Dupa o zi ,acum sa ma m as duce in alta parte...Dar ,alti bani alta distractie....Si eram curios dc ar sti ceineva sa mi spune ce ar putea sa fie ?..Ce piesa at trebui inlocuita...Cv de genu !!!
Comment
-
Am si eu aceeasi problema. Cand iau viraje la dreapta in treapta 1-a sau a 2-a si doar pe plaja de subturare se manifesta mai mult o vibratie decat un troncait. Problema este ca daca depasesc plaja de subturare nu mai face. Am fost in service si au strans putin esapamentului insa fara prea mari rezultate. Urmeaza sa mai trec pe la service cand reusesc sa am putin timp.
Comment
-
Daca e vorba de o bataie regulata pe viraj maxim, dar pe pertea opusa virajului..PLANETARA.Daca mai esti cu ea in garantie du-te si fa gura ,ca la mine au injectat vaselina in burduful la planetara pina l-au unplut cu 500 km inainte sa se gate garantia(solutie de 2 zile) si cind am revenit la ei cu 100 km peste limita de garantie,au zis ca sigur e planetara morcovita si ca ma costa vreo 6 mil toata distractia(la solenza,..La logan e mult mai scump),asa ca fi tupeist si baga-te tare in ei(vocea clientului,protectia consumatorului s.A.M.D.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Nu e vorba de o bataie a planetarei, este o vibratie ce se manifesta pe plaja de subturare. Daca evit plaja de subturare vibratie nu se mai manifesta. Am mai avut destule clinciuri cu cei de la service, toate datorate prostiei mecanicilor, si nu as vrea ca la insistentele mele sa transform masina in cobai pentru ei.
Comment
-
Ai verificat daca joaca carcasa la filtru de aer?Daca joaca desfaci unul din suruburile din fata cu o cheie inelara de 10(sint mai accesibile) si pui adaos intre surub si bucsa de cauciuc de pe carcasa filtrului o saiba si stringi la loc(numai la unul ca la celalalt o sa-i pui peste 1 an ,2 saiba cind o sa-ti apara jocul din nou).SUCCES!Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Multumesc de sugestie huffy, observasem jocul de la filtrul de aer , insa este destul de mic. Vibratia se aude de undeva din dreapta jos(cum stau la volan) si din acest motiv amanam remedierea jocului de la filtru de aer, insa am sa fac si acest lucru zilele astea.
Comment
Comment