Salutare! am un Logan 1.5 dci cu urmatoarea problema, la fiecare 15000 km mi se rupe bieleta cv sau antibasculare.Mi se rupe mereu busca mare. Mai e cineva in situatia mea? e normal?
Bieleta CV
Collapse
X
-
in mod normal nu e normaldar la craterele ce le-am vazut in Targoviste... cred ca e normal , cratere in special in oras ca in rest s-a mai asfaltat cat de cat . Depinde si de sofer si de stilul de condus dar in principiu un soc mai puternic , chiar si unul singur , ii poate fii fatal sarmanei bucsi. Daca ai cumparat piesa aftermarket din nou spun ca e normal sa se rupa. Recomand sa-ti cumperi de la un dealer o bieleta de Van/ pickup , e cea cu corp de aluminiu si bucsa de cauciuc in articulatii , e mult mai rezistenta. Dar doar daca o cumperi de la dealer , nu cu 50-100 lei de la magazinul din coltul blocului.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
-
sa sti ca rar mai vezi cate o groapa in Targoviste....crede-ma ca sunt taximetrist si stiu fiecare strada...cred ca asa am sa fac in privinta bieletei.Chiar daca 150-200 de lei pe ea dar macar scap de chinul asta ... la fiecare schimb de ulei pe care il fac pe langa filtre si uilei trebuie sa cumpar si cate o bieleta
Comment
-
Verifica si tampoanele la motor,preventiv!!
Adunate toate jocurile afecteaza serios!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment