Problema Usa Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Usa Sofer

zilele trecute am deschis usa soferului mai brutal si am constatat ca nu mai are acele trepte blocante de deschidere a usii. ca sa ma fac inteles, atunci cand deschidem o portiera ea nu se deschide la maxim deodata ci are un prag de deschidere si se blocheaza si apoi inca unul cand este deschisa la maxim. eee la mine usa soferului se deschide deodata la maxim si se inchide singura imediat,nu mai ramana in pozitia initiala,deschisa. ce -i de facut? pS. scuzati poliloghia,am incercat sa ma fac inteles

Poate ti s-a rupt chestia aia ce face acele opriri sau s-a mancat ! :-?? Verifica si tu !
    sigpic
    Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

m-am uitat,nu este rupta,din cate vad. dar se poate cumpara sau repara?

Comment

Normal ca se poate cumpara, de reparat nu stiu cat de grava e situatia ! Poti sa incerci si tu daca ai putina imaginatie si scule necesare ! Bafta !
        sigpic
        Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

si cum se numeste piesa aceea? ca sa intreb la un magazin specializat?

Comment

balama usa (brat). gasesti si pe forum la baieti.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cred ca este mai degraba vorba de opritorul de usa.
              Attached Files
              sigpic
              https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

la opritor ma refeream, imi cer scuze pentru ce am scris nu-mi vedea atunci cum ii zice.
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am si eu o problema asemanatoare...doar ca la mine functioneaza opritorul. usa de la sofer se inchide, dar e o diferenta fata de cum ar trebui sa fie, mereu am impresia ca nu e inchisa bine, e putin in afara. pareri?

Comment

Daca ai PH1 vezi sa nu fie foarte uzata bucsa de pe cui. Ala de pe stalpul masinii.

Comment

sau la primul model de logan (2004-2006) cuiele se dereglau daca le desfaceai, si daca ai umblat pe acolo e posibil sa nu fi avut in privinta acest lucru si l-ai fixat in alta pozitie.

Comment

ph1 este, model dupa septembrie 2006...de umblat n-am umblat nici la cui, nici la balamale. dupa ce verific bucsa de la cui revin cu informatii

Comment

era de la cui...mai avea putin si cadea. l-am insurubat la loc si e totul ok. Multumesc pentru ajutor

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google