Blocare Buton Repartizare Aer In Habitaclu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Blocare Buton Repartizare Aer In Habitaclu

Am o problema cu butonul din stanga jos al panoului argintiu, cel care regleaza repartizarea aerului in habitaclu - parbriz, fata, picioare, etc.. Adica a ramas blocat pe pozitia parbriz si nush ce sa i fac. Am incercat sa sucesc de el dar nu vrea. Ceva sugestii ?

Demonteaza panoul si vezi daca e de la rotita sau de la sufa.
    GL-22-TOF

Comment

K, dar sufa ce este ?

Comment

Cred ca a vrut sa spuna suflanta ! :-??
        sigpic
        Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

Omul s-a referit la sarma care actioneaza clapetele de dirijare a aerului.

Comment

Aaa, ok...scuzele mele !
            sigpic
            Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

Exact, scoate sarma din spatele butonului si vezi de unde e problema. De la sarma sau de la buton.
              Dupa aceea vedem in continuare com se poate rezolva.
              GL-22-TOF

Comment

Am dat jos acel panou gri (dar nu asa cum am vazut pe youtube si in acea carte de service. am impins cu degetul in lateral dreapta bordul pana am reusit sa bag o surubelinta si de acolo a fost floare la ureche. varianta cu desfacut de jos al panoului ptr. mine a fost un adevarat chin.) dupa care am desfacut de la suruburi panoul de sustinere a celor trei controale ptr. aerul din habitaclu. Si am inceput sa sucesc din respectiva rotita (cea cu probleme) si mergea, numai era niciun fel de blocaj (se mai simte un pic de retinere atunci cand trec de la parbriz la picioare-cred ca asta este urmatoarea pozitie-, dar nu chiar asa de importanta). Acel cablu este in regula, sta bine prins in rotita. Nu am mai desfacut sa vad daca este ceva in neregula cu acea rotita, atata timp cat aceasta trage dupa ea acel cablu. Deci numai inteleg nimic. Nu pot sa mi dau seama ce a cauzat acel blocaj. probabil ca este ceva mai sus la capatul celalat al cablului ? - ma gandesc ca asta ar insemna sa dau bordul jos ?

Comment

E posibil sa fi fost doar intepenit cablul. Daca acum merge asa cum trebuie, e ok.
                  GL-22-TOF

Comment

K, va multumesc de sfaturi.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google